Çözüldü Malwarebytes taraması çok kısa sürüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
4
Merhabalar bilgisayarımda virüs olduğundan şüphelendim ve Malwarebytes indirip tarama yaptım ama tarama çok kısa sürdü. 9 dakikada taradı ve virüs yok dedi. Bazı insanlar 1-2 saat civarında tarama sürdüğünü yazmışlar. Acaba benim programımda mı sorun var yoksa normal mi? İşlemcide çok iyi değil i3 M370. 14 günlük deneme sürümünü kullanıyorum şu anda.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Ayarları bu şekilde yaparak tarama yapın. Varsayılan olarak bazı tarama seçenekleri etkin olmamakta.
Merhabalar bilgisayarımda virüs olduğundan şüphelendim ve Malwarebytes indirip tarama yaptım ama tarama çok kısa sürdü. 9 dakikada taradı ve virüs yok dedi. Bazı insanlar 1-2 saat civarında tarama sürdüğünü yazmışlar. Acaba benim programımda mı sorun var yoksa normal mi? İşlemcide çok iyi değil i3 M370. 14 günlük deneme sürümünü kullanıyorum şu anda.
Hocam hızlı tarama yapmıştır, tam tarama yaptırın, seçeneklerde seçiyorsunuz.

Son düzenleyen: Moderatör:

Ayarları bu şekilde yaparak tarama yapın. Varsayılan olarak bazı tarama seçenekleri etkin olmamakta.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı