Malwarebytes taraması ortalama ne kadar sürer?

KingOf

Hectopat
Daha fazla  
Monster notebook Abra A7 v13.1.1 model bilgisayarım var. Şu sıralar yavaşlamaya başlamıştı. O yüzden araştırdım, video falan izledim, Malwarebytes yükledim. Taramaya 11:30 gibi başlamıştı, hala bitmedi. Tahmini ne kadar sürer, faydası olur mu uygulamanın, kullanan falan var mı?

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (25).png
    Ekran Görüntüsü (25).png
    1,5 MB · Görüntüleme: 158
Monster notebook Abra A7 v13.1.1 model bilgisayarım var. Şu sıralar yavaşlamaya başlamıştı. O yüzden araştırdım, video falan izledim, Malwarebytes yükledim. Taramaya 11:30 gibi başlamıştı, hala bitmedi. Tahmini ne kadar sürer, faydası olur mu uygulamanın, kullanan falan var mı?

İtems scanned sayısı artıyorsa beklemekten başka şansın yok.

Bende 6 dk falan sürüyordu

Malwarebytes ayarlarından "Scan for rootkits" seçeneği seçili olduğu için yavaş tarıyor. Normalde taramaya başlayınca önce "Scan for rootkits" taraması yapıyor ondan sonra diğer dosyalara geçiyor ama yine de yavaş tarıyor.
Bütün klasörleri tek tek tarayınca "Scan for Rootkits" seçeneği çalışmıyor o yüzden normale göre daha hızlı tarama işlemi bitiyor. Neden böyle oluyor anlayamadım.
Gelecek sefere tek tek taramanız işinize yarayabilir.

Şu anda taramayı bitirirseniz 53 tehditi silebilirsiniz, illa ki taramanın bitmesi gerekmez.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı