Malwarebytes ile az önce tarama yaptım. 8 adet dosya tespit etti ama malware olarak işaretlemedi. Bu dosyaların ne olduğunu bilmiyorum yine de karantinaya aldım. Bu dosyalarla ilgili bir bilginiz varsa ne olduğu hakkında aktarabilir misiniz ?
Malwarebytes ile az önce tarama yaptım. 8 adet dosya tespit etti ama malware olarak işaretlemedi. Bu dosyaların ne olduğunu bilmiyorum yine de karantinaya aldım. Bu dosyalarla ilgili bir bilginiz varsa ne olduğu hakkında aktarabilir misiniz?
DriverPack Solution gibi driver güncelleme programlarını önermeyiz. Ancak Malwarebytes'ın tespit ettiği girdilere bir şey yapmanıza gerek yok, zararlı değiller. DriverPack Solution'ın kayıt defteri girdileri ve oluşturduğu klasörlerdir.
Ayrıca chrome çok yüksek derecede spyware içermektedir. Edge de aynı şekilde. Kullanmanızı önermem. Güvenliği önemsiyorsanız librewolf gibi spyware oranı düşük ya da sıfır olanları tercih edin. Diğer seçenekler: falkon, iridium, ungoogled chromium. Araştırırsanız daha da bulabilirsiniz.
Ayrıca arama motoru olarak google kullanıyorsanız yine spyware oranı yüksektir. (Searx tercih edilebilir)
Spyware ya da casus yazılım; kullanıcının isteği ve bilgisi dışında veri toplanmasına denir.
DriverPack Solution gibi driver güncelleme programlarını önermeyiz. Ancak Malwarebytes'ın tespit ettiği girdilere bir şey yapmanıza gerek yok, zararlı değiller. DriverPack Solution'ın kayıt defteri girdileri ve oluşturduğu klasörlerdir.
Ve evet driverpack solutiona ait dosyalardır. Eğer sürücülerinizi güncelleme işleminiz bittiyse girdilerin ve programın silinmesinin sorun yaratacağını sanmıyorum
Ve evet, Driverpack Solution'a ait dosyalardır. Eğer sürücülerinizi güncelleme işleminiz bittiyse girdilerin ve programın silinmesinin sorun yaratacağını sanmıyorum.