Malwarebytes virüs mü buldu?

WarWolf

Femtopat
Daha fazla  
Şöyle birkaç şey buldu bunlar virüs müdür silmeli miyim? Tedirgin oldum.

Dosya Ekleri

• Screenshot_9.png
    Screenshot_9.png
    67,2 KB · Görüntüleme: 254
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bunun öncesinde indirmeden önce yaptığımda bir şey çıkmamıştı bir de böyle deneyeyim dedim bunlar çıkınca açıkçası çok tedirgin oldum daha öncesinde Kaspersky ile de taramıştım.

Sildim hocam sence bir sıkıntı olur mu veya olmuş mudur? Veri gibi vs.

Kaspersky ile tam tarama yapın, eğer bir şey çıkmazsa sıkıntı yoktur. Görev Yöneticisi'nden acayip bir şey var mı ona bakın.

Çoğu reklam yazılımı ve PUP. Yani veri çalma gibi bir şey olacağını sanmıyorum.

Kaspersky ile tam tarama yapın, eğer bir şey çıkmazsa sıkıntı yoktur. Görev Yöneticisi'nden acayip bir şey var mı ona bakın.

bellek 30 sebebi opera

şuan kaspersky yüklü değil sadece mab var

Dosya Ekleri

• Screenshot_10.png
    Screenshot_10.png
    3,3 KB · Görüntüleme: 55
Bellek 30 sebebi Opera.

Ayrıntılar kısmına gidin Görev Yöneticisi'nden, oradan bakabildiğiniz kadar Windows için çalışanlara bakın. Özellikle svchost.exe bakın tek tek. System32'nin içindeyse sıkıntı yoktur.

Şu an Kaspersky yüklü değil sadece Malwarebytes var.

Kaspersky yükleyin tam tarama yapın. Malwarebytes hızlı tarama yaptığı için bazı zararlıları bulamamış olabilir. Malwarebytes'in tam taraması aşırı uzun sürüyor.
Svchost'an 1 tane yok bir sürü var?

Öyle olması gerekiyor. Dosya konumlarına bakın, System32'nin içindeyse sıkıntı yoktur.

Kaspersky yükleyin tam tarama yapın. Malwarebytes hızlı tarama yaptığı için bazı zararlıları bulamamış olabilir. Malwarebytes'in tam taraması aşırı uzun sürüyor.

Öyle olması gerekiyor. Dosya konumlarına bakın, System32'nin içindeyse sıkıntı yoktur.
yani 1 hafta önceye yapmıştım kaspersky yüklemekten bir tık çekiniyorum çünkü silmesi vs biraz uğraştırdı kendini kaldırtmadı gibi

Yani 1 hafta önceye yapmıştım Kaspersky yüklemekten bir tık çekiniyorum çünkü silmesi vs biraz uğraştırdı kendini kaldırtmadı gibi.

Sileceğiniz zaman arka planda Kaspersky'ı kapatın, sonra Revo Uninstaller ile kökünden kaldırın. Dosyaları eksiksiz silecektir.

Hocam çoğu şeyi yaptım bir sorun yoktur değil mi içim hâlâ ferah değil.

Kaspersky ile tam tarama yapın. Kaspersky istemiyorsanız bunların bir tanesi ile tam tarama yapın:

Tarama yapmanız şart, Malwarebytes hızlı tarama yaptığı için diğer zararlıları bulamamış olabilir.

Kaspersky ile tam tarama yapın. Kaspersky istemiyorsanız bunların bir tanesi ile tam tarama yapın:

Tarama yapmanız şart, Malwarebytes hızlı tarama yaptığı için diğer zararlıları bulamamış olabilir.

hocam halletim eset yükledim 1 tane şey görüldü dedi bir kaç tane şeyi de açılmıyor dedi ne diyorsun

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı