Malwarebytes virüsleri temizlemiş midir?

Lynchs

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Bugün içerisinde bir program indirdim ve bilgisayarıma virüs bulaştı Malwarebytes indirdim ve 8 tanesini karantina altına aldı. Açıkçası için hala rahat değil. Bir web sitesi üzerinden sürücü güncelleştirme programları arıyordum ve datapack. IO diye bir şey buldum indirdikten sonra bilgisayarıma bir şeyler oldu Malwarebytes indirdim ve hepsini temizlemiş midir? Teşekkürler şimdiden.

Not: Games ve weather adlı iki tane bir şey yüklenmişti masaüstüne onları da silemedim, bir çözüm sunun bana.

Son düzenleyen: Moderatör:
Temiz format hocam çözüm. Bu driver programlarından medet ummayın ya yanlış sürücü kuruyorlar ya da virüs oluyor genelde. Bunun yerine Aygıt Yöneticisi üzerinden ünlem olan sürücülerin donanım kimliğini alarak internette sağlam bir aratma sonucu güvenilir yerden sürücüleri indirebilirsiniz (resmi siteler tavsiyemdir).

Temiz format hocam çözüm. Bu driver programlarından medet ummayın ya yanlış sürücü kuruyorlar ya da virüs oluyor genelde. Bunun yerine Aygıt Yöneticisi üzerinden ünlem olan sürücülerin donanım kimliğini alarak internette sağlam bir aratma sonucu güvenilir yerden sürücüleri indirebilirsiniz (resmi siteler tavsiyemdir).
Hocam temiz format evet tam çözüm olur ama datalarım var 75gblık bir dosyam var ve onu silemem yedekleme imkanımda yok açıkçası

Hocam o zaman masaüstünde olan programları RevoUninstaller ile kaldırmayı deneyin. Her gün günde 2-3 kere düzenli olarak Malwarebytes taraması yapın bilgisayarda bazı virüsler siz silseniz bile geri yüklenebiliyor. En kısa zamanda verilerinizi kurtarıp temiz bir format tavsiyem.

Son düzenleme:
Hocam şöyle bir çözüm buldum Ondrive'dan depolama alanı satın aldım 100GB'lık bir yer şu an yedekleme işlemini başlattım bitirdikten sonra ise format atacağım yardımın için teşekkür ederim.

Hocam o zaman masaüstünde olan programları Revo Uninstaller ile kaldırmayı deneyin. Her gün günde 2-3 kere düzenli olarak Malwarebytes taraması yapın bilgisayarda bazı virüsler sil silseniz bile geri yüklenebiliyor. En kısa zamanda verilerinizi kurtarıp temiz bir format tavsiyem.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı