Malwarebytes vs Kaspersky

mavıuszed

Hectopat
Arkadaşlar yeni bir AV kullanacağım. Bilgisayarım ortalamanın üstü bir PC ve virüsle falan uğraşmak istemiyorum. Bu iki AV'den birini ya da sizin önerdiğiniz daha iyi bir AV kullanacağım. Benim için oyun performansı ve hız çok önemli PC'yi yavaşlatmasın istiyorum.

Arkadaşlar yeni bir av kullanacağım. Bilgisayarım ortalamanın üstü bir PC ve virüsle falan uğraşmak istemiyorum. Bu iki Av'den birini ya da sizin önerdiğiniz daha iyi bir av kullanacağım. Benim için oyun performansı ve hız çok önemli PC'yi yavaşlatmasın istiyorum.

Batman Arkham Origins oyunu için Türkçe yama indireceğim fakat tam güvenebildiğim bir yama bulamadım ve bu yüzden arıyorum bir nevi Av'yi. Bildiğiniz virüssüz yama varsa da paylaşabilirsiniz.

Kaspersky kullanın MBAM zaten aktif koruma için değil tarama için kullanılan bir program. Eğer performansı çok önemsiyorsan ESET en performanslı avdir.

Çok sıkıntı bir konu. Aktif koruma için Kaspersky.

ccc.png

Kaspersky. Daha iyi. Malware Bytes aktif koruma için geliştirilmiş bir AV değil. Malware Bytes'ın asıl amacı bilgisayarında malware olduğunu düşündüğünde indirip taratman.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı