Format...Arkadaşlar merhaba, evi kurcalarken bir tane PC'buldum. Sistem özellikleri fena değil. Her neyse MBAM kuruyum dedim hızlı tarama yaptım ve 1000 adet zararlı bulmuş. Karantiniya aldım. Hepside adware türünden. Ama neyse ki hallettim.
Evet gördüğünüz gibi ... istilası altındayız arkadaşlar.Arkadaşlar merhaba, evi kurcalarken bir tane PC'buldum. Sistem özellikleri fena değil. Her neyse MBAM kuruyum dedim hızlı tarama yaptım ve 1000 adet zararlı bulmuş. Karantiniya aldım. Hepside adware türünden. Ama neyse ki hallettim.
Temiz format hocam.Arkadaşlar merhaba, evi kurcalarken bir tane PC'buldum. Sistem özellikleri fena değil. Her neyse MBAM kuruyum dedim hızlı tarama yaptım ve 1000 adet zararlı bulmuş. Karantiniya aldım. Hepside adware türünden. Ama neyse ki hallettim.
Format...
Evinde PC mi buldun ?Arkadaşlar merhaba, evi kurcalarken bir tane PC'buldum. Sistem özellikleri fena değil. Her neyse MBAM kuruyum dedim hızlı tarama yaptım ve 1000 adet zararlı bulmuş. Karantiniya aldım. Hepside adware türünden. Ama neyse ki hallettim.
Temiz format hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.