Malzeme kalitesi en iyi olan markalar

Monster yüksek bütçede alınmaz. ASUS, MSI ve Omen'in yeri oralar.

Ben şu ana kadar Monster fanboylarıyla başa çıkamadım. Adam 20 bin lira bütçeye geçen de Monster önerdi ya elim ayağım titredi resmen. Mis gibi Lenovo Legion 7 önermişim adam bana laf atıyor Monster'i alsın diye. Bunlara laf atmak, deveye hendek attırmaktan daha zor.

Ben şu ana kadar Monster fanboylarıyla başa çıkamadım. Adam 20 bin lira bütçeye geçen de Monster önerdi ya elim ayağım titredi resmen. Mis gibi Lenovo Legion 7 önermişim adam bana laf atıyor Monster'i alsın diye. Bunlara laf atmak, deveye hendek attırmaktan daha zor.

Hocam ben bayrağı aldım. Casper hiç alınmaz. Monster ise 6-7K arası belki.
Yarına bunun ile ilgili bir makale geliyor zaten.

Böyle cahil fanboyları görünce göz ardı edip geçiyorum. Bu gün bir tane Gamepower fanboyunu göz ardı ettim.

Monster’ın her tarafı ucuz kalitesiz plastik. Çok sağlam bir his vermedi bana şahsen.
A
Günlük&iş kullanımı sunan laptoplar için: Dell, Huawei, Apple, Asus, HP, Acer, Lenovo.
Oyuncu laptopları için: MSI, Asus, Lenovo, Acer, HP.
Benim de araştırma yaptığın yerli yabancı forumlar ve youtube incelemeleri bu yönde bilgi veriyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı