Manager Trend Yönetici Koltuğu Nasıl

Makaleler
9
Yer
Kars/ Ordu
Daha fazla  
Meslek
İnşaat
Merhaba.
Arkadaşlar Koltuğun Siparişini geçtim, ancak ben yine de size danışıp fikirlerinizi almak istedim.
Aranızda Manager Trend Yönetici Koltuğunu kullanan/ kullanmakta olan aynı zamanda da memnun olan var mı?

Siparişi buradan geçtim: www.evidea.com: Manager Trend Yönetici Koltuğu

2015-04-03 17_45_37-Manager Trend Yönetici Koltuğu.png

2015-04-03 17_46_13-Manager Trend Yönetici Koltuğu.png

2015-04-03 17_46_44-Manager Trend Yönetici Koltuğu.png

2015-04-03 17_47_14-Manager Trend Yönetici Koltuğu.png

2015-04-03 17_48_04-Manager Trend Yönetici Koltuğu.png

2015-04-03 17_48_33-Manager Trend Yönetici Koltuğu.png

Ah keşke beni etiketleseydin be abi :) Ayarlamaları daha düzgün bir koltuk seçerdik sana.
Siz kesin koltuğu beğenmediniz :D Yani en azında öyle görünüyor.:)
Bazen ani hareketlerde/ davranışlarda bulunup yanlışlıklar yapabiliyorum.:( Aslında sipariş geçmeden önce konu açıp sizi de etiketlemem gerekirdi, bu yanlışımın farkına biraz geç vardım.

Bel açısı ayarlanamıyor olmasından dolayı uzak durmanızı tavsiye ederdim :)
Usta dediğim gibi, bazen ani hareketlerde bulunup yanlış karalar alabiliyorum.:(
İşin kötü tarafı sipariş geçtikten sonra konu açtım, buda işin en garip tarafı. Neyse sağlık olsun.

@BilgisayarKurdu, Usta değişim talep ettim, umarım kabul ederler.
Zaten kargo daha çıkmamış:
2015-04-03 23_36_59-Sipariş Detayları.png

350 TL'yi geçmeyecek şekilde, buradan: www.evidea.com: yönetici koltukları arama sonuçları Önerebilir misiniz?

Kargo eline ulaşsa bile iade edebilirdin abi zaten :) Benim senden ricam bütçeni biraz artırmaktan yöne olacak, şöyle 3'lü rakamları görelim en azından?
Kargo ulaşmadan yani daha yola çıkmadan değişim olmuş olsa daha çabuk olurdu.:D
Usta şu 3'lü rakamlardan bahsetme, an itibari bütçe sıkıntısı var.:( Hadi şunu 450 TL'ye çıkaralım.:)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı