Manager Trend Yönetici Koltuğu Nasıl

450 iyi bir bütçe :) İstersen Evidea isimli mağazadan incelemeye başlayabilirim. Veya Adore gibi firmaların da mağazaları var, internet üzerinden alacaksanız hepsi uyar açıkçası?

Sizin isteğiniz bu tarz koltuklar değildir herhalde? İlk oturduğunuzda inanılmaz rahat edersiniz ancak Watch Dogs gibi bir diziniz varsa bunun üzerinden kalmanız gerekecektir. Ayarlamalar bu yüzden çok önemli.
Aşağıdaki koltuğun ayarlanabilir tarzda modelleri çok açık ve net 700 liradır :) Ancak ben daha evcil bir koltuk almak istiyorum derseniz, her türlü ayarlamanın yapılabildiği, çok daha sade koltuklar da var 450 TL'ye.

Kısacası :

• Ateş eden + ayarlanabilir koltuk : 700TL
  • Ateş eden + ayarlanamayan koltuk : 350TL
  • Ateş etmeyen + ayarlanabilen koltuk : 450TL

evidea-mobilya-calisma-koltugu-yeni-ADO074-001_3.jpg

450 iyi bir bütçe :) İstersen Evidea isimli mağazadan incelemeye başlayabilirim. Veya Adore gibi firmaların da mağazaları var, internet üzerinden alacaksanız hepsi uyar açıkçası?
Firma az önce mesaj attı:
''Siparişinizde bulunan ürün tedarikçi firmalarımızdan size kargolanacaktır. Alışverişinizin iptal edilebilmesi için tedarikçimizden ürünün kargo durumu hakkında bilgi istenmiştir. Bilgi geldiğinde iptal süreciniz başlayacaktır. Siparişinizi bu aşamada iptal edememizin nedeni tedarikçimizin ürünü kargolamış ancak takip bilgilerini sisteme girememiş olmasıdır. Sizden kısa bir süre beklemenizi rica ederiz.

Saygılarımızla,

Evidea Müşteri Hizmetleri''

Usta, aynı firmadan olursa daha iyi olur. Ben bu firmayı çok sevdim.(y)

Pardon ya araya hafta sonu girince unuttuk konuyu 1 günlüğüne :)
O koltuk rahattır ancak kullanım amacı farklıdır. Onun üzerinde saatlerce oturup bir işe konsantre olamazsınız.
Bel ayarlaması ve boyun desteği dahi yok. Rahattır ancak rahatlığın bir süresi muhakkak var.

Ben size ofis koltuğu tarzı bir şeyler önermeyi düşünüyordum. İlle de deri olsun derseniz bu fiyata da muhakkak vardır.
Yarın ona göre yardımcı olabilirim.

Eğer bu koltuk üzerinde iş yapacaksanız sizi en rahat ettirecek koltuk budur. Ergonomi konusunda çok çok iyi bir koltuk.
Aradaki fark ne olur? Biri bu koltuğa baktığında "Burada bir Aslan yaşıyor" demez, çünkü o kadar da ihtişamlı değildir.

Ancak siz evde sosyal medyada takılacağım diyorsanız ihtiyacınız olan koltuk deri, yönetici koltuklarıdır.
Siz ofis koltuklarına ısınıp ısınamadığınızı yazın iyisi mi?

Ben evime böyle bir ofis koltuğunu gerçekten isterdim. Şuan ayarlama yapamadığım için bağdaş kurmuş vaziyetteyim.
Eğer o ihtişamlı deri koltukları isterseniz karşılığında rahatlığı vermeniz gerekecek.

Ben 700'lere çıkarım derseniz ayarlanabilir Ferrari modeller kotluklar çıkar karşınıza :) Bir koltuğa 700 lira verilip verilmeyeceği tamamen sizin yaşantınıza bağlı ama ben gücümün yettiği parayı acımadan veririm. Siz yinede 450-500'lük ofis koltuklarını iyi düşünün, sağlığınıza da çok yararı dokunur.
Ve gerçekten ama gerçekten rahat edersiniz.
www.evidea.com: Adore Enzo File Sırtlı Üst Yönetici Koltuğu - Siyah : Sizin bahsettiğiniz mağazadan.

evidea-mobilya-ofis-mobilyalari-calisma-koltuklari-ADO151-001_3.jpg

Evet, bu oldukça şık aynı zamanda rahat gibi görünüyor.(y) Sanırım bu fiyat aralığında en iyi tercih sizin fotoğrfını ve linkini verdiğiniz koltuk olacak.
Fakat firma hala dönüş yapmadın (n) Umarım koltuğu göndermeden iptal ederler, aksi halde bana ulaştığında iade etmeyeceğim.
Öneri için teşekkür ederim Usta.(y)

@BilgisayarKurdu, maalesef iptal başvurum firma tarafından onaylanmamış. Koltuk bu gün geldi, sizin önerdiğiniz koltuk kadar olmasa da oldukça iyi gibi.
Açıkçası kargoyu geri iade ile de uğraşmak istemedim. Montajını yapıp kullanmaya başladım.
FormatFactoryFormatFactory20150407_112840.jpg

FormatFactoryFormatFactory20150407_113546.jpg

2015-04-07 12_43_38-Windows Media Player.jpg

FormatFactoryFormatFactory20150407_121552.jpg

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı