Manba One Ver 2 vs Machenike G5Pro Max SE

Sitede gözüken buydu bunu indirmiştim.

Eki Görüntüle 2441830

Alttakini indirmeniz lazım. Daha sonra kurulum yapın ve gamepad kapalıyken kablolu bağlantı ile driverı açın.

Yazılımı açtığınız zaman sağ üstte İngilizce dilini seçin. İlk başta Çince olarak gelecektir. Daha sonra mappings kısmını kontrol edin ve bendeki ile aynı olup olmadığına bakın.

Algılamıyor ne kablolu ne de dongle ile . Sizdeki kol V2 mi?

İade edeceğim bayağı bir hevesle almıştım.

Açıkçası bende şaşırdım ama belli yani tuş atamasında sıkıntı var driverı ile çözebiliyor olmanız gerekli onu da siz algılamıyor diyorsunuz.

2.4G modunda kablolu bir şekilde deneyin tekrardan. Ama dediğim uygulamayı indirmeniz gerekli eğer yanlış olanı denediyseniz algılamayabilir.

Denedim hocam ama olmadı. Ürünü gamersarena üzerinden almıştım ama gank resmî distribütör olduğu için L2-R2 ters çalıştığını bir onlara soracağım.

Denedim hocam ama olmadı. Ürünü gamersarena üzerinden almıştım ama gank resmî distribütör olduğu için L2-R2 ters çalıştığını bir onlara soracağım.

Merhaba dostum +0312 911 9 724 canlı destek numarası , hemen arayıp hızlı çözüm alabilirsin sorunun ile ilgili , bende ürün aldım oradan hemen çözüldü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…