Manba One Ver 2 vs Machenike G5Pro Max SE

O adam fiyata göre yorumluyor. Ucuz Gamepad'leri de inceliyor pahalı olanları'da. İlla pahalı olmasına gerek yok. Fiyatı bandında sunduğu özelliklere göre iyi mi değil mi onu söylüyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

MAX olan hali ile aradaki tek fark bildiğim kadarıyla Şarj standı.

Ayrıca bu videodaki Machenike kol elimde de var cidden sağlam bi kol.

Hocam Manba One V2 2 tane aldım baya kaliteli süper tüm testler falan yapdım aşırı iyi kaliteli eskiden pesde eski kolla pas atınca 1.7 sn gecikmeyle atıyordu valla şimdi 0.3 falan indi direk atıyor her el win alıyorum :D ekranıda baya hoşuma gitdi işlevsel çok iyi hoş ayarları falanda baya güzel.

Ben aslında Manbadan yanayım ekranı falan var daha iyi kozmetik açısından sanki ikisinin de şarj istasyonlu olan modelini tercih ediyorum hangisi daha kaliteli daha iyidir sizce?

Manba One V2

Machenike G5Pro Max SE

Fiyatlar neredeyse aynı. Not Temu'dan alacağım orada daha ucuz o yüzden 60 dolar diye başka ürünler önermeyin rica ediyorum.

Salam G5Pro aldınsa nasıl kol

Salam G5Pro aldınsa nasıl kol
Manba one V2 aldım baya iyi Manba tavsiye ederim parasının hakkını veriyor 60 dolara iyi baya.

Manba one V2 aldım baya iyi Manba tavsiye ederim parasının hakkını veriyor 60 dolara iyi baya.
Alacaksan dikkat et bazı sitelerde baya ucuz olan Manbalarda var onlar genellikle kronik sorunlu oluyo batarya falan.

Alacaksan dikkat et bazı sitelerde baya ucuz olan Manbalarda var onlar genellikle kronik sorunlu oluyo batarya falan.
Manbanın kendi sitesinden aldım ben bu arada Temuda kronik sorunlu bazı incelemeler vardı googleda.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı