Manba One Ver 2 vs Machenike G5Pro Max SE

Hocam Manba One V2 2 tane aldım baya kaliteli süper tüm testler falan yapdım aşırı iyi kaliteli eskiden pesde eski kolla pas atınca 1.7 sn gecikmeyle atıyordu valla şimdi 0.3 falan indi direk atıyor her el win alıyorum ekranıda baya hoşuma gitdi işlevsel çok iyi hoş ayarları falanda baya güzel.

Salam G5Pro aldınsa nasıl kol

Salam G5Pro aldınsa nasıl kol
Manba one V2 aldım baya iyi Manba tavsiye ederim parasının hakkını veriyor 60 dolara iyi baya.

Manba one V2 aldım baya iyi Manba tavsiye ederim parasının hakkını veriyor 60 dolara iyi baya.
Alacaksan dikkat et bazı sitelerde baya ucuz olan Manbalarda var onlar genellikle kronik sorunlu oluyo batarya falan.

Alacaksan dikkat et bazı sitelerde baya ucuz olan Manbalarda var onlar genellikle kronik sorunlu oluyo batarya falan.
Manbanın kendi sitesinden aldım ben bu arada Temuda kronik sorunlu bazı incelemeler vardı googleda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…