Manevi duygularım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
2
Yer
Ankara
Daha fazla  
Türkiye'yle alakalı kötü bir şey gördüğüm zaman çok üzülüyorum. Örneğin biliyorsunuz günümüz sorunlarından birisi ekonomidir. Kendi kendime hep neden biz bu haldeyiz, biz bunları hak edecek ne yaptık diye düşünüyorum. Başka bir örnek olarak Türkiye'nin demokraside ve insan haklarında Avrupa'nın çok gerisinde. Herkes bu tür şeylerle dalga geçer ama ben çok üzülüyorum hatta bazenleri ağlıyorum. Tarihimizle çok övünüyoruz ve övünülecek bir tarihimiz de var ama günümüzdeki Türklerin hali hiç iyi değil. Türkiye'nin aşağılık bir ülke olarak görülmesini istemiyorum. Sizce bu konu hakkında ne yapabilirim? Fazla mı abartıyorum böyle şeyleri? Bu arada konunun siyasetle hiçbir alakası yoktur. Sadece kendi duygu ve düşüncelerimi söylemek istedim.

Sizin yapabileceğiniz bir şey yok, oy kullanırken size beyin diye verilen şeyi kullanın, çalışın ve ülkenize faydalı olmaya çalışın yeterli. Ki bana göre her Türk gencinin yapması gereken bunlar.
Haklısınız hocam da ben sadece durumumuza üzülüyorum. Geçmişte Hunlar Avrupa'ya diz çöktürdü, biz ise şimdi Avrupa'ya boyun eğiyoruz.

Hocam aslında çok kafaya takmamız lazım, ama diğer bir konu bizim milletimiz acayip, kafe restoran vb.açılınca millet işte vakalar yüksek diyor ,sonra ekonomiye sövüyor, bu nasıl çelişki?

Geçmişte ve simdi yapılan hatalar yüzünden bu haldeyiz. Daha çok geçmiş yüzünden. Düzeltmek zor.

Siz de haklısınız hocam bir şey diyemem tabii ki. Demek istediğim Hunlar Avrupa'yı ipe dizdi, biz de dizelim değil. Biz de Avrupalılara başka yollardan fark atalım. Konuda da dediğim gibi ekonomide mesela çok iyi şeyler yapabiliriz. Anadolu gibi güzel bir vatanımız var ama değerini bilenin olmaması beni üzüyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…