Death Note.
Başka bildiğin var mı?
Oyasumi Punpun 8 Cilt var ve kalın baya. verdiğiniz parayı kuruşuna kadar hak eder. isterseniz konusundan az bahsedeyim.Bana az ciltli, Türkçe, türü fark etmez, verdiğim paraya değecek bir manga önerir misiniz?
Oyasumi Punpun 8 Cilt var ve kalın bayağı. Verdiğiniz parayı kuruşuna kadar hak eder. İsterseniz konusundan az bahsedeyim.
Punpun adında bir çocuk var bu çocuğun kısacası 7-8 yaş 14-18 ve 18-21 yaş dönemleri yani 3 dönemini anlatıyor. babası bir gün annesini hastanelik edince masum olan punpun yavaş yavaş psikopat bir kişiliğe dönüşüyor. 18-21 de zaten ağır hasta oluyor. kısaca böyle özetlenir. kesinlikle tavsiye ederim.Yorulmazsan bahset
Punpun adında bir çocuk var bu çocuğun kısacası 7-8 yaş 14-18 ve 18-21 yaş dönemleri yani 3 dönemini anlatıyor. Babası bir gün annesini hastanelik edince masum olan punpun yavaş yavaş psikopat bir kişiliğe dönüşüyor. 18-21 de zaten ağır hasta oluyor. Kısaca böyle özetlenir. Kesinlikle tavsiye ederim.
Bana az ciltli, Türkçe, türü fark etmez, verdiğim paraya değecek bir manga önerir misiniz?
Basılmış mangalardan arıyorsan planetes okuyabilirsin. Vinland Saga'nın mangakasının bir başka eseri. Dışarıdaki kız vardı bir de kısa seri güzeldi ama tamamı basıldı mı bilmiyorum, basılmadıysa internetten bakabilirsin. Satın almayıp internetten okuyacaksan pluto, kaze no tani no nausica, Homunculus, the Horizon önerebilirim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.