Manga okumak için site var mı?

Demon Slayer'in Türkçe mangasını ararken Adonis çeviri ekibini buldum ve çevirilerinden şöyle bir kare bırakayım.

1600942790167.png


Ne olur ceza yemeyeyim. Adonis bence kötü çevirmiyor ama biraz esprili cümleler katıyor. İngilizce okumak daha iyidir bence de. Ya da çeviriyi iyi yapan birileri varsa onlardan okuyabilirsiniz.

Ben canım istediğinde Türkçe olarak basılan manga varsa satın alıp okuyorum.

Site olarak Mangakakalot iyidir hocam bir de.
 
 
Site olarak mangakakalot iyidir hocam bir de.

Mangakakalota girerken reklam engelleyici kullanmazsanız her sayfada +18 reklam görürsünüz ayrıeten Türkçe olarak serimanga, sadscans, mangagecesi, mangatr, mangastein, noxsubs, mangahanta, epikmanga siteleri iyi altarnatifler.
 
Mangakakalota girerken reklam engelleyici kullanmazsanız her sayfada +18 reklam görürsünüz ayrıeten Türkçe olarak serimanga, sadscans, mangagecesi, mangatr, mangastein, noxsubs, mangahanta, epikmanga siteleri iyi altarnatifler.
Aynen baya reklam geldi son zamanlarda +18 olarak. Free Adblocker Browser diye reklam engelleyen aynı Google`a benzeyen bir tarayıcı kullanıyorum telefonda. Her reklamı engelliyor tavsiye ederim.
 
sadscans.com
bu siteyi öneririm. Türkçe bi manga okuma sitesi. Mangalar bi iki gün içerisinde siteye upload ediliyo. Ben hem kullanıyorum hem de tavsiye ediyorum.
Şimdiye kadar aşırı fazla sayıda manga okudum. Artık bir mangayı güzel olup olmadığını ilk bölümlerden anlayabiliyorum en azından hikayesine bakarak.Güzel olarak önerebileceğim mangalar:A Returner`s Magic Should Be Special,Adu of Hades,Angel Densetsu,Arifureta-From Commonplace to World`s Strongest,Autophagy Regulation,Battle in 5 Seconds After Metting,Death March to the Parallel World Rhapody,Dimensional Mercenary,Drifters,Everlasting God of Sword,Ex Strongest Swordsman Long For Magic In Different World,Exterminator,Fiancee of the Wizard,Fiancee`s Observation Log of the Self-Proclaimed Villainess,From Maid to Mother,Game obu Familia-Family Senki,Greatest Outcast,Her Summon,Hero? I Quit A Long Time Ago,Hito Hitori Futari,Horimiya,I Am a Villager,What About It?,I Swear I Won`t Bother You Again!,Inhale,Isekai Tensei Soudouki,It seems like I got Reincarnated into the World of a Yandere Otome Game,It`s Not Meguro-san`s First Time,Jigokuraku(Yuuji Kaku),Kakao 79%,Kaguya-sama:Love Is War,Kanojo ni Naru Hi,King of Hell,Kuro No Shoukanshi,Kusuriya no Hitorigoto,Lady Baby, Solo Leveling.Bunlar daha yarısı falandı sanırım.Uygulamadan bakıp okuyup beğendiklerimi buraya yazdım.
Bu arada telefondan manga okumak kadar keyifli bir şey yok aynı kitap gibi. Bilgisayardan okumaya çalışarak keyfinizin içine etmeyin söyleyim de şimdiden. Bilgisayarda çok büyük gözüktüğü için bir yere tam olarak odaklanamıyorsun ama telefonda rahat oluyor odaklanıp anlamak.
ayn abi telden manga okumak pc'den bin kat daha zevkli
 

Yeni konular

Geri
Yukarı