Domain cPanel aldım tam ücretsiz manga madara gibi demo scriptler denedim demo oldugu icin sagda solda reklamı vardı. Önerdiginiz tam ücretsiz bir script var mı?
Kendine bir coder bulup yazdirabilirsin zaten manga sitelerinde ceviriyi kendin yapiyorsan parasini cikartacaktir cevirmen olarak beni de alabilirsin kirigana fairieste cevirmenlik yapiyorum ek olarak mangada cevirmek isterim.
yani görseli kaldıra biliyorum ama yinede oraya tıkladıgı zaman yönlendirme yapıyor manga madara scriptinde onuda taratım grapwinden falan buldugun şeyleri degiştirdim kaldırdım ama yine aynı gizlenmiş heralde olmuyorReklamlar Google mı? Facebook mu? Google üzerinden nasıl reklam eklenir araştırması yap, ücretsiz scripteki reklamı kaldır.
Yani görseli kaldıra biliyorum ama yine de oraya tıkladıgı zaman yönlendirme yapıyor manga madara scriptinde onu da taratım grapwinden falan buldugun şeyleri degiştirdim kaldırdım ama yine aynı gizlenmiş herhalde olmuyor.
yapamıyorum onu karışıkReklamlarin ustune kendi reklamlarini ekle.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.