Manhunt 2 için monitörün KHz'i nasıl değişir?

İşletim sistemi
Windows 7

MustafaY7ce

Decapat
Daha fazla  
RAM
4 GB
Ekran kartı
Mobile Intel 45 Express Yonga Kümesi Ailesi(32Bit)
İşlemci
Pentium (R) Dual-Core CPU T4200 @2.00 GHz
Merhaba. Dün Manhunt 2 indirdim ve yükledim, bugün oyunu açtığımda şöyle bir şey çıkıyor(ekran görüntüsü alamadım)

Tanımsız frekans.
Monitör Hz'si = 50 - 60.
Monitör KHz'si = 30 - 80.
---------------------------------------
Mevcut Hz = 60 Hz.
Mevcut KHz = 44.3khz

@MustafaY7ce

Windows 7'de sürücüleri Update üzerinden otomatik güncelliyor mi emin değilim; Update üzerinden sürücü güncelleme desteği kalktığı için güncellemeyebilir.
Aslında Aygıt Yöneticisi'nden sürücüyü kaldırıp tekrar kurun diyeceğim ama bunu en son deneyin.

Söylediklerinizin hepsini yaptım. Yani kaldırıp tekrar mı deneyeceğim?

Yok olmadı.

Oyun.

@MustafaY7ce

Windows 32 Bit ise: Download Intel® Graphics Media Accelerator Driver, Windows 7*, Windows Vista* (exe)
Windows 64 Bit ise: Download Intel® Graphics Media Accelerator Driver, Windows 7* 64, Windows Vista* 64 (exe)

Hocam donanımınız çok eski olduğu için pek bir çözüm öneremiyorum ama yukarıdan bakıp yine dener misiniz?

Uyumlulukta açtım ve çalıştı. Kuruyorum şimdi.

Kurup deneyeceğim. Bir de benim işim KHz ile, siz niye bana Hz ile ilgili yöntem sundunuz.
Khz ve Hz değerlerini eşitlemekti amacım ama işe yaramadı. Bir nevi dikey senkronizasyonu açmak gibi düşünün.
Genelde tanımsız frekans hatası ayarlardan yenileme hızını panelin desteklemediği değerlere yükseltince olur ama sizde tersi bir durum söz konusu, ilk defa denk geldim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı