Clemandtime Hectopat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 464 Makaleler 1 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2021 #1 Manhunt'ı Steam üzerinden aldım ve oyunu açtım, adamları da öldürdüm, ilerledim, kapı açılmıyor. Oyunun gameplayine baktım, adamda açılıyor, bende açılmıyor. Ne yapmam gerekiyor söylerseniz sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Mart 2021
Manhunt'ı Steam üzerinden aldım ve oyunu açtım, adamları da öldürdüm, ilerledim, kapı açılmıyor. Oyunun gameplayine baktım, adamda açılıyor, bende açılmıyor. Ne yapmam gerekiyor söylerseniz sevinirim.
Çözüm Jimmy Hopkins 5 Nisan 2021 Clemandtime dedi: oyun dosyalarını neredeyse 100 kez tarattım hala açılmıyor kapı Konu kapansın lütfen Genişletmek için tıkla... Hocam 2010 yılından beri bu oyunun bir delisi olarak yardımcı olmak isterim. https://github.com/ermaccer/Manhunt.Fixer/releases/latest/download/ManhuntFixer.zip Burdan indirip oyun dosyalarını seçip patch'e basınız.
Clemandtime dedi: oyun dosyalarını neredeyse 100 kez tarattım hala açılmıyor kapı Konu kapansın lütfen Genişletmek için tıkla... Hocam 2010 yılından beri bu oyunun bir delisi olarak yardımcı olmak isterim. https://github.com/ermaccer/Manhunt.Fixer/releases/latest/download/ManhuntFixer.zip Burdan indirip oyun dosyalarını seçip patch'e basınız.
Darbeli_Matkap007 Decapat Katılım 13 Kasım 2020 Mesajlar 526 Çözümler 1 Yer TÜRKİYE Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2021 #2 Allah affetsin mahmut kapıyı açamıyor diye okudum. Artı 0 Eksi
maniac27 Hectopat Katılım 27 Haziran 2020 Mesajlar 710 Çözümler 1 19 Mart 2021 #3 Darbeli_Matkap007 dedi: Allah affetsin mahmut kapıyı açamıyor diye okudum. Genişletmek için tıkla... Allah neden affetsin? Ne dediniz de Allah affetsin? Artı 0 Eksi
Darbeli_Matkap007 dedi: Allah affetsin mahmut kapıyı açamıyor diye okudum. Genişletmek için tıkla... Allah neden affetsin? Ne dediniz de Allah affetsin?
Uorku Hectopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 554 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2021 #4 Klasik gibi ama oyun dosyalarını doğrulamayı deneyin. Artı 0 Eksi
Finch0900 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 2.863 Çözümler 36 19 Mart 2021 #5 maniac27 dedi: Allah neden affetsin? Ne dediniz de Allah affetsin? Genişletmek için tıkla... Hocam siz neden bu kadar gerginsiniz anlamadım ama buna benzer mizah gönderileri görmüştüm onda da Allah affetsin yazıyordu ondan öyle demiştir. Artı 0 Eksi
maniac27 dedi: Allah neden affetsin? Ne dediniz de Allah affetsin? Genişletmek için tıkla... Hocam siz neden bu kadar gerginsiniz anlamadım ama buna benzer mizah gönderileri görmüştüm onda da Allah affetsin yazıyordu ondan öyle demiştir.
KS KS Clemandtime Hectopat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 464 Makaleler 1 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2021 #6 Uorku dedi: Klasik gibi ama oyun dosyalarını doğrulamayı deneyin. Genişletmek için tıkla... oyun dosyalarını neredeyse 100 kez tarattım hala açılmıyor kapı Son düzenleme: 5 Nisan 2021 Artı 0 Eksi
Uorku dedi: Klasik gibi ama oyun dosyalarını doğrulamayı deneyin. Genişletmek için tıkla... oyun dosyalarını neredeyse 100 kez tarattım hala açılmıyor kapı
Jimmy Hopkins Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 906 Makaleler 4 Çözümler 3 Yer Bullworth Academy 5 Nisan 2021 #7 Clemandtime dedi: oyun dosyalarını neredeyse 100 kez tarattım hala açılmıyor kapı Konu kapansın lütfen Genişletmek için tıkla... Hocam 2010 yılından beri bu oyunun bir delisi olarak yardımcı olmak isterim. https://github.com/ermaccer/Manhunt.Fixer/releases/latest/download/ManhuntFixer.zip Burdan indirip oyun dosyalarını seçip patch'e basınız. Artı 0 Eksi Çözüm
Clemandtime dedi: oyun dosyalarını neredeyse 100 kez tarattım hala açılmıyor kapı Konu kapansın lütfen Genişletmek için tıkla... Hocam 2010 yılından beri bu oyunun bir delisi olarak yardımcı olmak isterim. https://github.com/ermaccer/Manhunt.Fixer/releases/latest/download/ManhuntFixer.zip Burdan indirip oyun dosyalarını seçip patch'e basınız.
x3pos Hectopat Katılım 31 Mayıs 2019 Mesajlar 40 Çözümler 1 23 Ocak 2023 #8 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et