Sürprizbozan Witcher 1 kapı açılmıyor

• Konuyu başlatan DROHEX
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 2.240
Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

DROHEX

Hectopat
Kısaca anlatayım. Witcher 1. oyun striganın mezarı zırh parçaları aldım. Mezerdaki herkesi öldürdüm. Çıkışa gittim ancak kapı açılmıyor. Velerad kapıda bekliyor. Yaratığı öldürmeden kapı açılmayacak diyor. İçeride yaratık var da ben mi bilmiyorum? Bilen varsa yardım edebilir mi?

Şu Witcher 1 çok yoruyor aga yok dili ilk başlaması bugu atması falan 2-3 böyle olmasa iyi olur vallaha oyun dosyalarını tarıyorum bir sıkıntı var mı diye arkdaşındedği gibi bug olmuş olabilir de enaz 20 kere denedim baştan Save ledğim yerlerden gittim bir de bug sanmıyorum ama.

Adda görevi için mi oradasın yoksa hazine için mi?

Adda olması lazım kralın yardımcısı addadan bahsediyordu girmişken hazineleri de aldım sıkıntı şurada hazineler doğru zırh parçaları falan ama addadan eser yok.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
ilk 2:30 dk sını izle aynıları yapıyorum ama kapı açılmıyor işte.

Bende baya çökmeler oluyordu. Bölgelere geçişlerde ve mağaralara girişlerde falan çok crash yedim. Adda görevinde geceyi bekleyeceksin. Sabaha kadar dayanır onu oyalarsan kurtarıyordun falan unuttum gerçi. Öldürürsen yazık olur.

Bende bayağı çökmeler oluyordu. Bölgelere geçişlerde ve mağaralara girişlerde falan çok crash yedim. Adda görevinde geceyi bekleyeceksin. Sabaha kadar dayanır onu oyalarsan kurtarıyordun falan unuttum gerçi. Öldürürsen yazık olur.

Ne yapmam lazım eski Save gidip diğer yan veya ana görvleri mi yapmayı denesem diyeceğim buna başladım bu bitmeden fazla ilerleyemiyorum şu anlık durumda.

Ana görev zaten kendisi.

Geceye kadar oyalan oralarda bir noktada çıkacak ortaya. Onun tam çözüm videoları ve yardımcı makaleler var, wiki ile onu incele. Ayrıca '' Witcher 1 saving adda'' diye arat ki makaleler bulabilesin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı