Manifest grubuna soruşturma açılması hakkında ne düşünüyorsunuz?

Wanhedaa

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Thermaltake S200 TG White Kasa 700W Gold Psu
AMD Ryzen 5 7500F İşlemci
Msi B650M Anakart
4070 Super Zotac Gaming Ekran Kartı
32 GB Ram
2Tb m.2 SSD
Windows 11 Pro işletim sistemi
Öncelikle özgürlük dediğimiz şeyi toplumumuzda yanlış anlaşıldığını düşünüyorum. Neden derseniz buradaki konu kadınların giydiği kıyafetler değil ahlak adı altında kadınları aşağı kılan sözde dindar kesimin baskısıdır. Dışarıda 20+ suç kaydı olan insanlar serbest gezip sokakta cirit atarken kim konsere hangi kıyafetle çıkmış diye manşetler atılması halkın dikkatini başka yöne çekmektir. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

+18 konser zaten böyle şeylerin +18 konserde olması normal. Öcalan'ın konuşmasını televizyonlarda yayınlayan kişilerin manifest hakkında bu kadar gereksiz konuşup dava açmasına şaşırılmamalı. Tayyip ülkeyi şeriata yönlendirmeyi istiyor adımlarıda bu yönde. Nasıl saçma sapan şeyler uydurup İmamoğlunu hapiste unutturup CHP'ye kayyum atadıysa şimdi Manifesti bahane ederek arkadan başka iş çeviriyordur.

Genç kızlar ve çocuklar bunları izleyip kendilerine rol model ediniyorlar. Ülkede her şeyin olduğu gibi sanatın da içi boşaltıldı. Sanatçıların bir önemi kalmadı. Ürettikleri bir değer yok topluma zarar veriyorlar.

Şu sosyal medyanın Allah belasını versin ne olduysa hepsi Facebook'un kurulmasıyla başladı.

Öncelikle özgürlük dediğimiz şeyi toplumumuzda yanlış anlaşıldığını düşünüyorum. Neden derseniz buradaki konu kadınların giydiği kıyafetler değil ahlak adı altında kadınları aşağı kılan sözde dindar kesimin baskısıdır. Dışarıda 20+ suç kaydı olan insanlar serbest gezip sokakta cirit atarken kim konsere hangi kıyafetle çıkmış diye manşetler atılması halkın dikkatini başka yöne çekmektir. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

Kadın objeliğine laf edip kendileri cinsel hareketler yapıyorlar hem de kitlesinin K-Pop bts miydi neydi o tarz kitleden oluştuğunu bile bile. Evet +18 ama videonun sosyal medyaya paylaşılacağı belli, kitlesi belli.
Kimsenin ahlak bekçisi değilim ama hareketler gereksiz abartı hareketler, kıyafetler gereksiz abartı kıyafetler.

Fakat soruşturma açılması gereksiz. Göz dağı vermeye, ülkeyi Afganistan gibi yönetmeye çalışıyorlar.

Genç kızlar ve çocuklar bunları izleyip kendilerine rol model ediniyorlar. Ülkede her şeyin olduğu gibi sanatın da içi boşaltıldı. Sanatçıların bir önemi kalmadı. Ürettikleri bir değer yok topluma zarar veriyorlar.
Diğer türlü okullarda şeriatla ilgili şeyler öğretilip din dersleri ön planda oluyor matematik tarzı derslerden çok. Şeriatçı kadınları göreceğimize özgürlükçü kadınları görmeye tercih ederim ilerde.

Diğer türlü okullarda şeriatla ilgili şeyler öğretilip din dersleri ön planda oluyor matematik tarzı derslerden çok. Şeriatçı kadınları göreceğimize özgürlükçü kadınları görmeye tercih ederim ilerde.
Özgürlük anlayışın konserde twerk izlemekse buyur izle dostum. Ben yeni nesillerin zihinin zehirlendiğini söylüyorum. Global bir sorun bu. Son yıllarda müzik endüstrisi çok sapıttı. Yoksa son yıllarda dünya çapında ya da bizim ülkemiz özelinde bu kadar iğrenç müzik yapan insanların türemesi tesadüf değil. İstediğine inanmakta özgürsün ama kız çocuklarına hitap edip tek yaptıkları açık kıyafetlerle sahnede dans etmek olan bir gruba soruşturma açılınca aklına gelen ilk şey şeriatsa bir takım sıkıntıların var demektir. Kimse şeriatı savunmuyor. Ben müzik endüstrisinin yoldan çıktığını ve kimsenin denetlemediğini söylüyorum. Çocukları bu tip insanlara maruz bırakmak özgürlük değil istismardır.

Özgürlük anlayışın konserde twerk izlemekse buyur izle dostum. Ben yeni nesillerin zihinin zehirlendiğini söylüyorum. Global bir sorun bu. Son yıllarda müzik endüstrisi çok sapıttı. Yoksa son yıllarda dünya çapında ya da bizim ülkemiz özelinde bu kadar iğrenç müzik yapan insanların türemesi tesadüf değil. İstediğine inanmakta özgürsün ama kız çocuklarına hitap edip tek yaptıkları açık kıyafetlerle sahnede dans etmek olan bir gruba soruşturma açılınca aklına gelen ilk şey şeriatsa bir takım sıkıntıların var demektir. Kimse şeriatı savunmuyor. Ben müzik endüstrisinin yoldan çıktığını ve kimsenin denetlemediğini söylüyorum. Çocukları bu tip insanlara maruz bırakmak özgürlük değil istismardır.
Umarım siyasete bakıyorsundur yoksa tartışmayı bırakıp kendi haline bırakacağım. Dediklerin tamamen malum zihniyete uyuyor sanki hiçbirşey yokmuş gibi 6 kıza takıntı yapman gibi.

Umarım siyasete bakıyorsundur yoksa tartışmayı bırakıp kendi haline bırakacağım. Dediklerin tamamen malum zihniyete uyuyor sanki hiçbir şey yokmuş gibi 6 kıza takıntı yapman gibi.

Malum zihniyet diyorsun size kalsa ülkeye heykel yapmaktan başka bir icraatiniz yok o 6 kız genç zihinleri karartıyor bu kanunlar değişmedikçe sizler hep çoğalacaksınız adam tank bomba yapıyor elin malı balıkları korkutuyor diyor sizde alkış tutuyorsunuz Amerika okyanusa bomba atıyor 200k kişi etkiliyor ona sözünüz yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı