Manifest grubuna soruşturma açılması hakkında ne düşünüyorsunuz?

Umarım siyasete bakıyorsundur yoksa tartışmayı bırakıp kendi haline bırakacağım. Dediklerin tamamen malum zihniyete uyuyor sanki hiçbirşey yokmuş gibi 6 kıza takıntı yapman gibi.
O zihniyetle uzaktan yakından alakam yok. Aksine sen çocukların böyle iğrenç insanlara maruz kalmamasını şeriatla aynı görüyorsan senin o zihniyetten farkın yok. Ben hiçbir şey yok demiyorum. Ülkenin adaletsizlikle dolu olduğunu da inkar etmiyorum. Ama bunların hiçbiri müzik endüstrisinin yoldan çıktığı gerçeğini değiştirmiyor. Bu 6 kızın ülkede diğer sözde şarkıcılar ve oyuncular gibi çocuklar için kötü model olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Ülkede bir sürü kadın şarkıcı var kaç tanesi dinlenmek için konserde twerk yapıyor. Her şarkı söyleyip para kazanan sanatçı olmuyor. Ülkede başka sorunlar var diye de yaptıkları şey daha masum olmuyor.

Son düzenleme:
Yorumlarınızı okudum ve bunu diyenin aynı kişi olması ne kadar ironik değil mi?

IMG_7387.jpeg

Ben genel olarak Atatürk'ün 1926'da koyduğu Aile kanunlarını destekleyen birisiyim. Daha doğrusu zaten Atatürkçü çizgide kalan bir adamım genellikle.

Öncelikle 1926 kanunu uyarınca zaten teşhircilik ya hapis ya da parayla cezalandırılıyor bu hususta bir yanlışlık görmüyorum. "Dindar" olduğunu öne sürerek 25 yıldır ezeli bir koltuk kapma savaşında olan parti 2014 civarı sözüm ona AB'ye uyun sağlayacağız diye "Zina" yasağını kaldırmıştı.

Şimdi soruşturma hakkaniyetli olacak şekilde vs. açılsa "tamam" der geçerim ama ne niyetle açıldığını da bilince el vicdan, gönül mahkum razı olmuyorum.

Fakat şöyle bir realite var: Türkiye'de ekonomi sorunu varken, yeni doğan çetesi diye bir olay varken, enflasyon varken, ev pahalılığı sorunu varken ve bütün bunlar umursanmıyorken "Cumhurbaşkanı Danışmanı" olacak şahıs neden bir gruba takılmış? Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ne güne duruyor? Bu bakanlığa niye vergi veriliyor?

Rezillik ya nereden tutsan elinde kalıyor öyle böyle bir rezillik işte.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı