Manifest grubunun Türkiye turnesi iptal edildi!

KupadeArjantin

Decapat
Makaleler
2
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
3050┃8 GB Ram┃İntel İ5-11400H┃512 GB SSD┃Windows 10 Pro┃
Manifest grubunun Türkiye turnesi iptal edildi.
Grubun sosyal medya hesaplarında "Haftalar önce biletleri tükenen Türkiye turnemiz iptal olmuştur. Seyircimize ilgisi ve sevgisi için teşekkür ederiz." ifadeleri kullanıldı.
Grup üyeleri, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın, 6 Eylül'deki konserlerine ilişkin "hayasızca hareketler" ve "teşhircilik" iddiasıyla açtığı soruşturma kapsamında 9 Eylül'de mahkemeye çıkmıştı.
Grup üyeleri yurt dışı çıkış yasağı ve imza yoluyla adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.
Manifest mahkeme kararının ardından yaptığı açıklamada "Sahnemizde gerçekleştirdiğimiz şovun tüm sorumluluğunu almakla birlikte, amacımızın kimseyi rahatsız etmek ya da hassasiyetlerini göz ardı etmek olmadığının bilinmesini isteriz" demişti.

1757610293085.png

manifest grubunun Türkiye turnesi iptal edildi.
Grubun sosyal medya hesaplarında "haftalar önce biletleri tükenen Türkiye turnemiz iptal olmuştur. Seyircimize ilgisi ve sevgisi için teşekkür ederiz." ifadeleri kullanıldı.
Grup üyeleri, İstanbul cumhuriyet başsavcılığı'nın, 6 Eylül'deki konserlerine ilişkin "hayasızca hareketler" ve "teşhircilik" iddiasıyla açtığı soruşturma kapsamında 9 Eylül'de mahkemeye çıkmıştı.
Grup üyeleri yurt dışı çıkış yasağı ve imza yoluyla adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.
Manifest mahkeme kararının ardından yaptığı açıklamada "sahnemizde gerçekleştirdiğimiz şovun tüm sorumluluğunu almakla birlikte, amacımızın kimseyi rahatsız etmek ya da hassasiyetlerini göz ardı etmek olmadığının bilinmesini isteriz" demişti.

Ne diyecegimi bilmiyorum. Bu arada foruma katilim tarihini begendim.

Grubu sevmiyor olabilirsin. Ancak bu karar yerinde bir karar degil.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ciddi misin?

Yaşça çok küçük kitlenin olduğunu bile bile zaten böyle hareketler saçmaki. Kendilerini pazarlıyolar başka bir şey yok.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ciddi misin?

Bu grup bazinda degil dedigim. Ulkede ses cikmayinca kafalarina gore her şeyi yasaklamaya basladilar.
Konserdekiler fazla acikmis ancak yapacak bir şey yok. Sonucta ciplak degiller. Ozgur bir ulkedeyiz, isteyen istedigini giyer. Ancak iceri alinma durumu abarti geldi bana.

Bu grup bazinda degil dedigim. Ulkede ses cikmayinca kafalarina gore her şeyi yasaklamaya basladilar.
Konserdekiler fazla acikmis ancak yapacak bir şey yok. Sonucta ciplak degiller. Ozgur bir ulkedeyiz, isteyen istedigini giyer. Ancak iceri alinma durumu abarti geldi bana.

Manifest grubu bana da saçma geliyor ancak yiğidi öldür hakkını yeme. Konser +18 olarak belirtilmiş zaten böyle uygunsuz hareketlere tepki gelmesin diye önceden tedbir almaya çalışmışlar ama dili olan konuştuğu için yine linçlenmişler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı