Manisa Özel Mostem Lisesi kötü müdür?

Selamlar. Ben makine ve tasarım bölümüne girdim fakat çok olumsuz yön duydum. Bunlar ne kadar doğru? Okuyanlar bir bilgi verirse sevinirim.

Özel okulun staj alanları, iş bulma, yerleştirme ve imkanları daha iyiyse gidin. Başka türlü özel okulun yararını göremezsiniz.

Özel okulun staj alanları, iş bulma, yerleştirme ve imkanları daha iyiyse gidin. Başka türlü özel okulun yararını göremezsiniz.
Özel okul olması gözünüzü boyamasın, ücretsiz olduğu için devlet okullarından bir farkı yok.

Okul özel olarak geçiyor. Daha önce devlet okulu statüsünde bulunurken sonradan özel okul statüsü kazandırıldı.

İşte adı geçiyor bir ücret yok.

Okuldan mezun olanların yüzde 60'ı iş buluyor hocam sitesindeki verilere göre.

Hocam iş buluyor mu teklifmi geliyor. Eğer okul iyiyse öğrencinin etkisiyle etkisiyle bazı özel ve devlet okullarında öğrenci zaten çıktığı gibi kapmaya çalışıyor özel firmalar.

Hocam etrafındaki fabrikalardan direk iş teklifleri geliyormuş veya staj yaptığı yere.
O zaman maaşta iyiyse konu sahibi arkadaşın okul ile tedirginliği olmasın çünkü baya iyiymiş.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı