hebevnejs
Hectopat
- Makaleler
- 1
Daha fazla
Selamlar, dün babam diğer okul müdür arkadaşlarıyla konuşmuş benim gitmek istediğim liseye (sınav kolejini) çok önermiyorlarmış. Kadrolu öğretmen yokmuş, ismini vermek istemediğim lisenin şartları bana çok fazla katı geldi, 124K'yı sanki cezaevi için harcıyoruz. Örnek vermek gerekirse: Telefonlar çıkışa kadar verilmiyor, 2 şube oluyor sınav yapacaklarmış her ay ona göre sınıf düşüp sınıf yükselecekmişsin, öğlem arası okuldan çıkış yok. Yeni gelen müdür ben disiplini sağlayacağım diye ikide bir söylüyormuş. Arkadaşlar bunlar iyi şeyler diyebilirsiniz ama ben zaten bir ortaokul hayatımı böyle baskıcı katı kuralları olan bir okulda bitirdim. Hele bir de özel okula geçince üstüne para verdiğimiz okulda bunları yaşayacaksam bırak şehrin en kötü okula gitmeye bile razıyım. Cumartesi tüm özel okullarda varış okul konusu, zorunlu değil diye biliyorum. Manisa'da olan arkadaşlar olsun olmasın bu konuya mesaj yazıp bana yardım edenlere minnettarım şimdiden. Sınav koleji yerine Manisa'da hangi özel okullara gidebilirim mesela. Çok karışık kafam.
Hocalarım yardım eder misiniz ?
Hocalarım yardım eder misiniz ?
Son düzenleme: