Manisa'da özel lise önerisi

hebevnejs

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Selamlar, dün babam diğer okul müdür arkadaşlarıyla konuşmuş benim gitmek istediğim liseye (sınav kolejini) çok önermiyorlarmış. Kadrolu öğretmen yokmuş, ismini vermek istemediğim lisenin şartları bana çok fazla katı geldi, 124K'yı sanki cezaevi için harcıyoruz. Örnek vermek gerekirse: Telefonlar çıkışa kadar verilmiyor, 2 şube oluyor sınav yapacaklarmış her ay ona göre sınıf düşüp sınıf yükselecekmişsin, öğlem arası okuldan çıkış yok. Yeni gelen müdür ben disiplini sağlayacağım diye ikide bir söylüyormuş. Arkadaşlar bunlar iyi şeyler diyebilirsiniz ama ben zaten bir ortaokul hayatımı böyle baskıcı katı kuralları olan bir okulda bitirdim. Hele bir de özel okula geçince üstüne para verdiğimiz okulda bunları yaşayacaksam bırak şehrin en kötü okula gitmeye bile razıyım. Cumartesi tüm özel okullarda varış okul konusu, zorunlu değil diye biliyorum. Manisa'da olan arkadaşlar olsun olmasın bu konuya mesaj yazıp bana yardım edenlere minnettarım şimdiden. Sınav koleji yerine Manisa'da hangi özel okullara gidebilirim mesela. Çok karışık kafam.

Hocalarım yardım eder misiniz ?

Son düzenleme:
Hocam bende Manisa'dayım, ben de bu sene LGS'ye girdim. Tam puan yaptığım denemelerim var fakat stresten 450 yaptım. Hocam sizin puanınız 478'di galiba o zaman mfl düşünebilirsiniz veya özel lise olarak elit ege koleji düşünülebilir hem de %80 burs veriyor bu puana.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yok hocam 482 çıkardım ancak bu yıl MFL en son 483 ile mi ne kapatmış. Babam bugün sınav kolejiyle konuşmaya gitti. Vallahi bunaldım şu sınıf yükselme sınıf düşme olaylarından. Sınav kolejinde aynısı var. Ayrıca bir kötü yanı 4 tane 12 sınıf varmış kaşınan kolejinde. Ayrıca sınıflar 22 kişi bile olabiliyormuş. Bilmiyorum elit Ege'de olabilir ancak benim istediğim şey şu: Sınıf düşme yükselme saçmalıklarının olmaması. Gerçekten çok saçma, zaten atlatmışız LGS'yi iyi veya kötü. Bir salın çocukları da yani. Hocam öyle düşme yükselme falan olmayan bir özel lise biliyor musunuz? Vallahi olmadı teker teker hepsine soracağız okul nasıl diye falan.(Mer koleji falan) Siz hangi liseyi tercih ettiniz hocam? Hakkımızda hayırlısı olsun doğrusu neyse.

Hocam bende Manisa'dayım, ben de bu sene LGS'ye girdim. Tam puan yaptığım denemelerim var fakat stresten 450 yaptım. Hocam sizin puanınız 478'di galiba o zaman mfl düşünebilirsiniz veya özel lise olarak elit ege koleji düşünülebilir hem de %80 burs veriyor bu puana.
Hocam bu arada hangi ortaokulda okumuştunuz siz ?

Yok hocam 482 çıkardım ancak bu yıl mfl en son 483 ile mi ne kapatmış. Babam bugün sınav kolejiyle konuşmaya gitti. Vallahi bunaldım şu sınıf yükselme sınıf düşme olaylarından. Sınav kolejinde aynısı var. Ayrıca bir kötü yanı 4 tane 12 sınıf varmış kaşınan kolejinde. Ayrıca sınıflar 22 kişi bile olabiliyormuş. Bilmiyorum elit Ege'de olabilir ancak benim istediğim şey şu: Sınıf düşme yükselme saçmalıklarının olmaması. Gerçekten çok saçma, zaten atlatmışız LGS'yi iyi veya kötü. Bir salın çocukları da yani. Hocam öyle düşme yükselme falan olmayan bir özel lise biliyor musunuz? Vallahi olmadı teker teker hepsine soracağız okul nasıl diye falan.(mer koleji falan) siz hangi liseyi tercih ettiniz hocam? Hakkımızda hayırlısı olsun doğrusu neyse.

Hocam bu arada hangi ortaokulda okumuştunuz siz?

Hocam mfl 475 ile kapattı ben fatihteyim.

Hocam mfl 475 ile kapattı ben fatihteyim.

Yok hocam 482 çıkardım ancak bu yıl mfl en son 483 ile mi ne kapatmış. Babam bugün sınav kolejiyle konuşmaya gitti. Vallahi bunaldım şu sınıf yükselme sınıf düşme olaylarından. Sınav kolejinde aynısı var. Ayrıca bir kötü yanı 4 tane 12 sınıf varmış kaşınan kolejinde. Ayrıca sınıflar 22 kişi bile olabiliyormuş. Bilmiyorum elit Ege'de olabilir ancak benim istediğim şey şu: Sınıf düşme yükselme saçmalıklarının olmaması. Gerçekten çok saçma, zaten atlatmışız LGS'yi iyi veya kötü. Bir salın çocukları da yani. Hocam öyle düşme yükselme falan olmayan bir özel lise biliyor musunuz? Vallahi olmadı teker teker hepsine soracağız okul nasıl diye falan.(mer koleji falan) siz hangi liseyi tercih ettiniz hocam? Hakkımızda hayırlısı olsun doğrusu neyse.

Hocam bu arada hangi ortaokulda okumuştunuz siz?

Vallahi hocam kafayı yiyeceğim tam puan çektiğim denemelerim oldu stresten yapamadım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı