Manison gitar ve ses kartı alınır mı?

Revenaith

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba dostlar 4 yıldır akustik gitarla uğraşıyorum ve baya bi aşinayım müziğe. Artık elektro gitara geçmeyi düşünüyorum. Başlangıç için Madison Meg-Bk gitarını ve Midex ses kartını seçtim. Evimde referans monitörü var anfi almayacağım. Genel olarak tonlarından şikayet etmişler fakat bilmediğim için soruyorum, pc'de ton uygulamaları mevcut. Oradan gitara ton atayamaz mıyım?

*Başlık için kusura bakmayın madison olacaktı. Düzeltme yerini bulamadım :)

Gitara yeni başlayanlar için uygun olabilir o dedikleriniz, ama gitarda deneyiminiz olduğundan sizi bunların üzeceğini düşünüyorum. Midex'in çoğu ürünü dandik ve ses kartları da zaten bildinidk markaların daha ucuz malzeme kaliteli replikası. Ucuz elektro gitarlarında klavyesi, tonu kötü oluyor. Benim de ucuz bir elektrom var ve birkaç tele ufak bir distortionda iken vursam bile iç içe giriyor sesler, sağır oluyorum.

Gitara yeni başlayanlar için uygun olabilir o dedikleriniz, ama gitarda deneyiminiz olduğundan sizi bunların üzeceğini düşünüyorum. Midex'in çoğu ürünü dandik ve ses kartları da zaten bildinidk markaların daha ucuz malzeme kaliteli replikası. Ucuz elektro gitarlarında klavyesi, tonu kötü oluyor. Benim de ucuz bir elektrom var ve birkaç tele ufak bir distortionda iken vursam bile iç içe giriyor sesler,

Gitara yeni başlayanlar için uygun olabilir o dedikleriniz, ama gitarda deneyiminiz olduğundan sizi bunların üzeceğini düşünüyorum. Midex'in çoğu ürünü dandik ve ses kartları da zaten bildinidk markaların daha ucuz malzeme kaliteli replikası. Ucuz elektro gitarlarında klavyesi, tonu kötü oluyor. Benim de ucuz bir elektrom var ve birkaç tele ufak bir distortionda iken vursam bile iç içe giriyor sesler, sağır oluyorum.

Zorlasam Cort veya Ibanez gibi en azından iki ayak üzerinde duran markalar alınır da pek bir ton ve kalite değişikliği olacağını sanmıyorum. Aldıklarım müzikten soğutmaz yüksek ihtimalle. Western ya da lofi tarzı müzik yapacağım için HSS alacağım. Bakalım şimdilik, durum neyi gösterecek...

Technopat Haberler

Geri
Yukarı