Çözüldü Manjaro Linux'ta Timeshift ile manuel snapshot oluşturulamıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

mehmet_ac

Femtopat
Daha fazla  
Başlıktan anladığınız üzere Manjaro Linux kullanıyorum. Kurulumdan sonra sudo pacman -Syu komutunu çalıştırdıktan sonra arkaplanda yüklü olan Timeshift bir snapshot aldığına dair bildirim yolladı. Ben de kontrol amacıyla timeshift e girdim ve alınan snapshotu gördüm. Ama manuel snapshot almak istediğimde "dosya altbirim düzeni desteklenmiyor" uyarısı alıyorum. Manjaro GRUB üzerinden kontrol ettiğim zaman ise güncellemeden sonra alınmış anlık görüntüyü "Manjaro Snapshots" kısmında görüyorum. Bu sizce bir yanılsama mı? Aslında snapshot alınmaya çalışılırken "alınmış gibi" mi görünüyor? Görüşleriniz benim için önemli dostlar. Teşekkürler

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Sistem dilini İngilizce yap ve Timeshift'i yeniden başlat. Timeshift ile ilgili bir sorun. Türkçe dilinde manuel BTRFS yedeği alınamıyor.
Sistem dilini İngilizce yap ve Timeshift'i yeniden başlat. Timeshift ile ilgili bir sorun. Türkçe dilinde manuel BTRFS yedeği alınamıyor.

Çözüm
Otomatik snapshotlar alınıyor ama değil mi? Bu durum nezdinde bir sıkıntı yoksa sistem dilini değiştirmeme gerek yok. Çok sistemi kurcalayan biri değilim şahsen.

Son düzenleyen: Moderatör:
Otomatik snapshotlar alınıyor ama değil mi? Bu durum nezdinde bir sıkıntı yoksa sistem dilini değiştirmeme gerek yok. Çok sistemi kurcalayan biri değilim şahsen.
Evet, otomatik snapshotlarda bir sorun bulunmuyor. Sorun Timeshift'in arayüzlü aracı ile ilgili. Otomatik snapshotta arayüzle ilgili bir işlem olmadığı için sorun bulunmuyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı