Eee naptın? Profil fotoğrafının aynısını bir YouTube yorumunda görmüştüm. Bende kurdum şimdi. Özelleştirme yapacağım tema falan kurarım yardımcı olabilir misini biliyorsan?
Tam hatırlamıyordum ama manjaro kurulum videosu olabilir.Öyle bambaşka temalar yok benzer temalar var ama değiştirilebiliyor mesajını sonradan gördüm ayarları karıştır bulursun şu an Linux'a geçemeyecğim.
Bu arada yorumumu nerede gördün?![]()
Mesaj biraz geç olacak ama tema olarak özelleştirme arıyorsan KDE masaüstü öneririm. KDE'de yerleşik mağaza üzerinden çeşit çeşit tema, ikon, widget indirebilir masaüstü efektlerini dahi değiştirme-ekleme yaparak özelleştirebilirsin. Hatta "Plasma Config Saver" adındaki bir widget ile (resimde ekranın sol alt kısmında) ayarları kaydedip tek tıklama ile ayarlar arasında geçiş yapabilirsin.Eee naptın? Profil fotoğrafının aynısını bir YouTube yorumunda görmüştüm. Bende kurdum şimdi. Özelleştirme yapacağım tema falan kurarım yardımcı olabilir misini biliyorsan?
Bilgisayarımı çok yormaması için XFCE indirmiştim, bazı hocalarımın yardımıyla hallettim. Yinede teşekkürler.Mesaj biraz geç olacak ama tema olarak özelleştirme arıyorsan KDE masaüstü öneririm. KDE'de yerleşik mağaza üzerinden çeşit çeşit tema, ikon, widget indirebilir masaüstü efektlerini dahi değiştirme-ekleme yaparak özelleştirebilirsin. Hatta "Plasma Config Saver" adındaki bir widget ile (resimde ekranın sol alt kısmında) ayarları kaydedip tek tıklama ile ayarlar arasında geçiş yapabilirsin.
Eki Görüntüle 576102
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.