bellsia Kilopat Katılım 20 Temmuz 2018 Mesajlar 195 Yer United Kingdom 31 Mart 2021 #1 Merhaba ben Windows kullanıcısıyım ve Manjaro'ya geçmeyi düşüyorum düşük sistemli 2.PC'ye kurmayı düşünüyorum macOS tema yükleyeceğim pentesting işlemleri için kullancağım. RAM tüketimi çok olur mu? Başka önerebileceğiniz Linux dağıtımlarına açığım.
Merhaba ben Windows kullanıcısıyım ve Manjaro'ya geçmeyi düşüyorum düşük sistemli 2.PC'ye kurmayı düşünüyorum macOS tema yükleyeceğim pentesting işlemleri için kullancağım. RAM tüketimi çok olur mu? Başka önerebileceğiniz Linux dağıtımlarına açığım.
Alonso Hectopat Katılım 23 Ağustos 2019 Mesajlar 481 Çözümler 8 31 Mart 2021 #2 Arch Linux, kurduktan sonraki sevinci bile yeter. Ram kullanımı kuracağanız DE’ye göre değişir.
bellsia Kilopat Katılım 20 Temmuz 2018 Mesajlar 195 Yer United Kingdom 31 Mart 2021 #3 Alonso dedi: Arch Linux, kurduktan sonraki sevinci bile yeter. Genişletmek için tıkla... Kısaca onun kurulumunu izledim ama bi tık zor geldi komutlarla kurmak o yüzden Manjaroyu düşündüm
Alonso dedi: Arch Linux, kurduktan sonraki sevinci bile yeter. Genişletmek için tıkla... Kısaca onun kurulumunu izledim ama bi tık zor geldi komutlarla kurmak o yüzden Manjaroyu düşündüm
A ArchBtw Hectopat Katılım 27 Şubat 2021 Mesajlar 1.363 Çözümler 12 31 Mart 2021 #4 Alonso dedi: Arch Linux, kurduktan sonraki sevinci bile yeter. Ram kullanımı kuracağanız DE’ye göre değişir. Genişletmek için tıkla... Daha x11/wayland kurulacak.
Alonso dedi: Arch Linux, kurduktan sonraki sevinci bile yeter. Ram kullanımı kuracağanız DE’ye göre değişir. Genişletmek için tıkla... Daha x11/wayland kurulacak.
Alonso Hectopat Katılım 23 Ağustos 2019 Mesajlar 481 Çözümler 8 31 Mart 2021 #5 bellsia dedi: Kısaca onun kurulumunu izledim ama bir tık zor geldi komutlarla kurmak. O yüzden Manjaro’yu düşündüm. Genişletmek için tıkla... Benim kurmam yarım saatimi aldı. Arch kurmak isterseniz ve kurulumda sıkıntı çıkarsa burada konu açabilirsiniz. Sizin kararınız tabii.
bellsia dedi: Kısaca onun kurulumunu izledim ama bir tık zor geldi komutlarla kurmak. O yüzden Manjaro’yu düşündüm. Genişletmek için tıkla... Benim kurmam yarım saatimi aldı. Arch kurmak isterseniz ve kurulumda sıkıntı çıkarsa burada konu açabilirsiniz. Sizin kararınız tabii.
bellsia Kilopat Katılım 20 Temmuz 2018 Mesajlar 195 Yer United Kingdom 31 Mart 2021 #6 Alonso dedi: Benim kurmam yarım saatimi aldı. Arch kurmak isterseniz ve kurulumda sıkıntı çıkarsa burada konu açabilirsiniz. Sizin kararınız tabii. Genişletmek için tıkla... Peki Manjaro'ya macOS tema yükleyince 3GB RAM'li bir PC de kasar mı?
Alonso dedi: Benim kurmam yarım saatimi aldı. Arch kurmak isterseniz ve kurulumda sıkıntı çıkarsa burada konu açabilirsiniz. Sizin kararınız tabii. Genişletmek için tıkla... Peki Manjaro'ya macOS tema yükleyince 3GB RAM'li bir PC de kasar mı?
Alonso Hectopat Katılım 23 Ağustos 2019 Mesajlar 481 Çözümler 8 31 Mart 2021 #7 bellsia dedi: Peki Manjaro'ya macOS tema yükleyince 3GB RAM'li bir PC de kasar mı? Genişletmek için tıkla... Manjaro Xfce kurarsanız muhtemelen kasmaz.
bellsia dedi: Peki Manjaro'ya macOS tema yükleyince 3GB RAM'li bir PC de kasar mı? Genişletmek için tıkla... Manjaro Xfce kurarsanız muhtemelen kasmaz.