WeFunk Decapat Katılım 19 Ekim 2022 Mesajlar 335 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2023 #1 Merhaba, Manjaro kullanıyorum. Nicotine+ uygulamasını kurmak istedim. Komutu girdikten sonra password istiyor fakat o esnada klavyede hiçbir tuş çalışmıyor. Sorun ne arkadaşlar? Teşekkürler. Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü - 2023-01-07 05-03-40.png 26,6 KB · Görüntüleme: 41
Merhaba, Manjaro kullanıyorum. Nicotine+ uygulamasını kurmak istedim. Komutu girdikten sonra password istiyor fakat o esnada klavyede hiçbir tuş çalışmıyor. Sorun ne arkadaşlar? Teşekkürler.
Çözüm The Shorekeeper 7 Ocak 2023 sudo şifresi girerken şifre girildiği gözükmez. O esnada şifreyi yazıyorsunuz zaten. Şifrenizi girin ve enter tuşuna basıp kurulumu yapın. Burada olduğu gibi bende de gözükmüyor.
sudo şifresi girerken şifre girildiği gözükmez. O esnada şifreyi yazıyorsunuz zaten. Şifrenizi girin ve enter tuşuna basıp kurulumu yapın. Burada olduğu gibi bende de gözükmüyor.
The Shorekeeper Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 7.737 Makaleler 22 Çözümler 279 Daha fazla Sistem Özellikleri Laptop: ASUS TUF Gaming F15 FX506LHB-HN323 İşlemci: i5-10300H Ekran kartı: GTX 1650 RAM: 16 GB 3200 MHz DDR4 Laptop Dahili Depolama: Intel SSDPEKNU512GZ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Ocak 2023 #2 sudo şifresi girerken şifre girildiği gözükmez. O esnada şifreyi yazıyorsunuz zaten. Şifrenizi girin ve enter tuşuna basıp kurulumu yapın. Burada olduğu gibi bende de gözükmüyor. Artı 0 Eksi Çözüm
sudo şifresi girerken şifre girildiği gözükmez. O esnada şifreyi yazıyorsunuz zaten. Şifrenizi girin ve enter tuşuna basıp kurulumu yapın. Burada olduğu gibi bende de gözükmüyor.
KS KS WeFunk Decapat Katılım 19 Ekim 2022 Mesajlar 335 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2023 #3 The Shorekeeper dedi: sudo şifresi girerken şifre girildiği gözükmez. O esnada şifreyi yazıyorsunuz zaten. Şifrenizi girin ve enter tuşuna basıp kurulumu yapın. Eki Görüntüle 1625331 Burada olduğu gibi bende de gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Üstad teşekkür ederim, Manjaro zor geldi. Tekrar Pop! OS'a geri döndüm. Artı 0 Eksi
The Shorekeeper dedi: sudo şifresi girerken şifre girildiği gözükmez. O esnada şifreyi yazıyorsunuz zaten. Şifrenizi girin ve enter tuşuna basıp kurulumu yapın. Eki Görüntüle 1625331 Burada olduğu gibi bende de gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Üstad teşekkür ederim, Manjaro zor geldi. Tekrar Pop! OS'a geri döndüm.
9 98046 Kilopat Katılım 6 Şubat 2016 Mesajlar 480 Makaleler 4 14 Mart 2023 #4 Gayet normal. Diğer dağıtımlarda da gözükmüyor. Artı 0 Eksi