Göktuğ321 Hectopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 505 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek kergit kargıcısı 12 Mayıs 2023 #1 Ben Linux'u yeni kullanıyorum pek anlamam ama sürücüleri yüklerken hata veriyor, yüklemiyor. Ne yapmam gerek? Dosya Ekleri Screenshot_20230512_212015.png 117 KB · Görüntüleme: 45 Son düzenleyen: Moderatör: 12 Mayıs 2023
Ben Linux'u yeni kullanıyorum pek anlamam ama sürücüleri yüklerken hata veriyor, yüklemiyor. Ne yapmam gerek?
Rona Gigapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 9.447 Makaleler 5 Çözümler 310 12 Mayıs 2023 #2 Göktuğ321 dedi: Ben Linux'u yeni kullanıyorum pek anlamam ama sürücüleri yüklerken hata veriyor, yüklemiyor. Ne yapmam gerek? Genişletmek için tıkla... Hangi ekran kartını kullanıyor ve hangi hatayı alıyorsun tam olarak. Artı 0 Eksi
Göktuğ321 dedi: Ben Linux'u yeni kullanıyorum pek anlamam ama sürücüleri yüklerken hata veriyor, yüklemiyor. Ne yapmam gerek? Genişletmek için tıkla... Hangi ekran kartını kullanıyor ve hangi hatayı alıyorsun tam olarak.
KS KS Göktuğ321 Hectopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 505 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek kergit kargıcısı 12 Mayıs 2023 #3 Rona dedi: Hangi ekran kartını kullanıyor ve hangi hatayı alıyorsun tam olarak. Genişletmek için tıkla... geforce 820m 2gb / Waiting for user input... Starting Error: config 'video-nvidia' conflicts with config(s): video-hybrid-intel-nvidia-prime Tamam ... Artı 0 Eksi
Rona dedi: Hangi ekran kartını kullanıyor ve hangi hatayı alıyorsun tam olarak. Genişletmek için tıkla... geforce 820m 2gb / Waiting for user input... Starting Error: config 'video-nvidia' conflicts with config(s): video-hybrid-intel-nvidia-prime Tamam ...
Rona Gigapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 9.447 Makaleler 5 Çözümler 310 12 Mayıs 2023 #4 Göktuğ321 dedi: GeForce 820M 2 GB / Waiting for user input... Starting Error: Config 'video-NVIDIA' conflicts with Config(s): Video-hybrid-Intel-NVIDIA-Prime Tamam... Genişletmek için tıkla... Hangi sürücüyü yüklemeye çalışıyorsunuz bir de sormayı unuttum? Artı 0 Eksi
Göktuğ321 dedi: GeForce 820M 2 GB / Waiting for user input... Starting Error: Config 'video-NVIDIA' conflicts with Config(s): Video-hybrid-Intel-NVIDIA-Prime Tamam... Genişletmek için tıkla... Hangi sürücüyü yüklemeye çalışıyorsunuz bir de sormayı unuttum?
KS KS Göktuğ321 Hectopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 505 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek kergit kargıcısı 12 Mayıs 2023 #5 Rona dedi: Hangi sürücüyü yüklemeye çalışıyorsunuz bir de sormayı unuttum? Genişletmek için tıkla... Bilmiyoeum bir sürü NVIDIA var herhan gibi birine yüklüyorum ama Intel NVIDIA Prime bumblee diye bir şey var ona deniyorum genelde. Rona dedi: Hangi sürücüyü yüklemeye çalışıyorsunuz bir de sormayı unuttum? Genişletmek için tıkla... Hocam bir sürü cözüm buldum internette ama hiçbirini anlayamadım çok karışık. Artı 0 Eksi
Rona dedi: Hangi sürücüyü yüklemeye çalışıyorsunuz bir de sormayı unuttum? Genişletmek için tıkla... Bilmiyoeum bir sürü NVIDIA var herhan gibi birine yüklüyorum ama Intel NVIDIA Prime bumblee diye bir şey var ona deniyorum genelde. Rona dedi: Hangi sürücüyü yüklemeye çalışıyorsunuz bir de sormayı unuttum? Genişletmek için tıkla... Hocam bir sürü cözüm buldum internette ama hiçbirini anlayamadım çok karışık.
Bayram Tempest Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Kıdemli Üye Çözüme Giden Yol Tux Katılım 30 Nisan 2023 Mesajlar 6.073 Makaleler 39 Çözümler 270 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 R7-7840HS RTX 3050 6 GB VRAM 16 GB DDR5 RAM Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2023 #6 Göktuğ321 dedi: Bilmiyoeum bir sürü NVIDIA var herhan gibi birine yüklüyorum ama Intel NVIDIA Prime bumblee diye bir şey var ona deniyorum genelde. Hocam bir sürü cözüm buldum internette ama hiçbirini anlayamadım çok karışık. Genişletmek için tıkla... Kod:Panoya kopyala sudo mhwd -a pci nonfree 0300 sudo pacman -Sy nvidia-settings Artı 0 Eksi
Göktuğ321 dedi: Bilmiyoeum bir sürü NVIDIA var herhan gibi birine yüklüyorum ama Intel NVIDIA Prime bumblee diye bir şey var ona deniyorum genelde. Hocam bir sürü cözüm buldum internette ama hiçbirini anlayamadım çok karışık. Genişletmek için tıkla... Kod:Panoya kopyala sudo mhwd -a pci nonfree 0300 sudo pacman -Sy nvidia-settings