Manli Ekran Kartı Alınır mı?

Alınmaz. 200 TL daha arttırın Asus Cerberus GTX 1070Ti alın. Güvenilir, bileşen kalitesi belli bir ürün sahibi olun...

Alınabilir ama ne kadar kullanılabilir, asıl soru bu Yoksa Sapphire de alınabiliyor ama kısa süre sonra siyah ekran almaya başlıyorsunuz
Teknoloji şans işi biraz da. Sapphire alıp da uzun süre kullanan kullanıcılar da var forumda. Bende kısa süre kullanmış olsam da gayet kaliteli idi. Ama Manli markasını cidden hiç duymadım. Nedense pek bir güven vermedi.

Türkiye piyasasına yeni girdiği için çok bilinmiyor olabilir. Almak cesaret istiyor biraz. Gittikçe yayılıyor. İleride önereceğimiz markalar arasına girebilir. Tabi zaman lazım bunun için.

Alınabilir ama ne kadar kullanılabilir, asıl soru bu Yoksa Sapphire de alınabiliyor ama kısa süre sonra siyah ekran almaya başlıyorsunuz
Hocam şans işi ben 11 yıla yakın Sapphire kullandım hiçbir sıkıntısını görmedim bugüne kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…