Alınabilir ama ne kadar kullanılabilir, asıl soru bu
Yoksa Sapphire de alınabiliyor ama kısa süre sonra siyah ekran almaya başlıyorsunuz 
Lakin Sapphire'in ne olduğunu biliyoruz en azından. Bu markanın ne olduğunu da bilmiyoruz kiAlınabilir ama ne kadar kullanılabilir, asıl soru buYoksa Sapphire de alınabiliyor ama kısa süre sonra siyah ekran almaya başlıyorsunuz
![]()
Teknoloji şans işi biraz da. Sapphire alıp da uzun süre kullanan kullanıcılar da var forumda. Bende kısa süre kullanmış olsam da gayet kaliteli idi. Ama Manli markasını cidden hiç duymadım. Nedense pek bir güven vermedi.Alınabilir ama ne kadar kullanılabilir, asıl soru buYoksa Sapphire de alınabiliyor ama kısa süre sonra siyah ekran almaya başlıyorsunuz
![]()
Hocam şans işi ben 11 yıla yakın Sapphire kullandım hiçbir sıkıntısını görmedim bugüne kadar.Alınabilir ama ne kadar kullanılabilir, asıl soru buYoksa Sapphire de alınabiliyor ama kısa süre sonra siyah ekran almaya başlıyorsunuz
![]()
Sen şanslı çıkmışsın, alacak arkadaşın işini garantiye alalımHocam şans işi ben 11 yıla yakın Sapphire kullandım hiçbir sıkıntısını görmedim bugüne kadar.
Inno3D nasıl abi ?Hayır alınmaz, bileşen kalitesi belli olmayan ürünlerden uzak durmakta fayda var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.