Manli GTX 1050 alınır mı?

1050'ye o fiyat verilmez. Eğer alacaksanız gidin GTX 1650 alın en azından. Ancak o halde bile işlemciniz yetersiz kalacaktır. Her türlü darboğaz yapacaktır.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bakın bu videoda darboğaz yapmıyor GTX 1050 ile ben sadece emin olmak için soruyorum.GTX 1050 darboğaz yaparmı sizce ?
2. el GTX 1050 kartları 500 TL fiyat bandında başlıyor. PSU ise kalitesiz olduğu için yüke binince reset atma en kötü ihtimal sistemi yakma gibi sorunlar doğurabilir.
Ben sistem değiştirmek değilde eski sisteme kart takarak oyun oynamak istiyorum bu sistem yeterli olurmu? GTX1050 darboğaz yaparmı ?

@alonedavar İlk olarak darboğaz ne bunu biliyor musunuz? Eğer bilmiyorsanız bu linkten öğrenebilirsiniz:
İkinci olarak o videoda darboğaz olup olmadığını nereden anladınız?

@alonedavar İlk olarak darboğaz ne bunu biliyor musunuz? Eğer bilmiyorsanız bu linkten öğrenebilirsiniz:
İkinci olarak o videoda darboğaz olup olmadığını nereden anladınız?

Ekran kartının tamamını kullanıyor üstte bakabilirsin ve evet darboğazın ne olduğunu biliyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı