Manli GTX 1050 Ti alınır mı?

Bütçe
2600

Samet Kırıcı

Hectopat
Yer
Kahramanmaraş
Daha fazla  
Meslek
Grafik Tasarım
Merhabalar iyi Sosyal'ler.
Öncelikle Donanım Arşivi'nin paylaştığı manli GTX 1050 Ti ucuz olduğu için satın aldım 2700TL aldım. Şu anki fiyatı ise 3200TL.

Sizden merak ettiğim ise bu kart diğer 1050 Ti'lara göre performansında farklılık olur mu ısınacağını biliyorum. Diğer kartlara göre elbette, sadece diğer 1050 Ti göre performans farkı olur mu? Link bırakıyorum özeliklere bakabilirsiniz.

Merhabalar iyi Sosyal'ler.
Öncelikle Donanım Arşivi'nin paylaştığı manli GTX 1050 Ti ucuz olduğu için satın aldım 2700TL aldım. Şu anki fiyatı ise 3200TL.

Sizden merak ettiğim ise bu kart diğer 1050 Ti'lara göre performansında farklılık olur mu ısınacağını biliyorum. Diğer kartlara göre elbette, sadece diğer 1050 Ti göre performans farkı olur mu? Link bırakıyorum özeliklere bakabilirsiniz.

Bir fark olmaz. İyi ki de 4 GB almışsınız, hayırlı olsun.

Youtube'da bir çok test var 1070 modeli MSI'dan biraz daha sıcak çalışıyor onun dışında aynı performans. 1050 ti karşılaştırması yok galiba.

Ben olsam biraz daha para biriktirip 1650 ekran kartı almaya çalışırım günümüz oyunları bile artık 1650 yetmiyor.

ya aklım şuna takıldı asus kart bakıyorum mesela kart bellek hızzı filan farklı gözüküyor performansdamı farklı olur dedim acaba
İnanılmaz bir performans farkı söz konusu değil. Hepsi aynı fabrikadan çıkma çipler xD. He dersen ki güvenilirlik satış sonrası hizmet o başka.

Yaklaşık 100 TL daha ekleyerek şunu almanızı tavsiye ediyorum.

Sanırım zaten almışsınız. Endişelenmenize gerek yok. Ekran kartlarında markalar arası performans farkı neredeyse yoktur. Tek fark soğutma diyebiliriz. Tabii ki VRAM değeri, GDDR türü, bit değeri gibi şeylerin aynı olduğunu varsayarsak.

Elinizdeki model ısınmıyorsa sorun yok.

Ben 2700 TL aldım dostum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı