Merhaba 3499 TL'ye GTX 1080 buldum. Fiyat gayet iyi fakat blower fan tasarımını ve "manli" markasını tam olarak bilmiyorum. Bu ekran kartı nasıldır, alınır mı? Ayrıca GTX 1080'de RTX açılabiliyor mu? Kartın linki aşağıda:
@Taylor Swift Fan Cl Komik olan ne?RTX 2060 bakılmalı bu bütçede. GTX 1000 serisi artık 2. el alınmalı.
GTX 1080, RTX 2060'dan %3 falan daha güçlü. Hem 8 GB bellek 6 GB için daha iyi ama yenilik açısından ise RTX 2060 tercih edilmeli ama RTX açmak için minimum RTX 2070S tercih edilmeli.O fiyata 5600XT veya RTX 2060 alabiliyor iken 1080' e bakmaya gerek yok.
Hayır, açılamıyor.
Yazılımsal olarak GTX 1060 ve üstü ekran kartları RTX teknolojisini destekliyor. Yanlış bilgilendirme yapmayalım lütfen.O RTX serisinde GTX de değil RTX açamazsın 2060 alman gerekiyor zaten nerdeyse aynı fiyatta
1080 performans olarak önde lakin 2060 güncel bir kart olduğu için alınmasının daha mantıklı olduğunu düşünüyorum.GTX 1080, RTX 2060'dan %3 falan daha güçlü. Hem 8 GB bellek 6 GB için daha iyi ama yenilik açısından ise RTX 2060 tercih edilmeli ama RTX açmak için minimum RTX 2070S tercih edilmeli.
Sinir oluyorum şöyle saçma sapan emoji atıp, ondan sonra bir şey denilince de çıtını çıkarmayanlara. Amaçları insanları sinir etmek galiba. Başarılı oluyorlar ama. @Taylor Swift Fan Cl öldün herhalde.@Taylor Swift Fan Cl Komik olan ne?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.