Manor Lords hangi platformdan alınmalı?

Kabasakaldan alırsanız sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum ama bunun yerine Paycell'den Steam indirim kampanyası var 500TL üzerine 100TL indirim onu da inceleyebilirsiniz.

Kabasakaldan alırsanız sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum ama bunun yerine Paycell'den Steam indirim kampanyası var 500TL üzerine 100TL indirim onu da inceleyebilirsiniz.
Bu hala devam ediyor mu ya ? Ben kampanya bitti zannetmiştim. Bir ara payselde görmemiştim bu geri ödemeyi.
Hala kampanya varsa bu no rest wick oyunu 500 TL'den 400 e gelebilir.

Vallaha oyunu gamepass üzerinden oynadım benim tavsiyem almamanız olur. Daha tamamlanmamış, tamamlanmaya yakın bile olmayan bir oyun.

Bu hala devam ediyor mu ya? Ben kampanya bitti zannetmiştim. Bir ara payselde görmemiştim bu geri ödemeyi.
Hala kampanya varsa bu no rest wick oyunu 500 TL'den 400'e gelebilir.

Ben Epic Games'ten Stalker2 aldım bu kampanyayla cashbacki bekliyorum 15ine kadar yükler diyordu açıklamada bekliyorum bakalım.

Aman Yarabbi. Drama çıktı. Jahrein'e haber salın agalarrrr

Arkadaşlar oyunu steamden aldım. Aynı gün çıkar çıkmaz. Nays 50 TL cashback veriyor zaten. Oyun çok güzel. YouTube da Turkish Player adlı kanalda öğreticileri izleyip oynarsanız eğer oyuna hakim bir şekilde oynayıp zevk alababilirsiniz. Oyun (Cities Skylines + Age of Empires ın karışımı ve daha detaylı hali). İleriye dönük zamanda çıkacak olan güncellemeler , DLC ve Atölye Eklentileri ile beraber gerçekten mükemmel bir oyun halini alacaktır.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…