Manor Lords hangi platformdan alınmalı?

Kabasakaldan alırsanız sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum ama bunun yerine Paycell'den Steam indirim kampanyası var 500TL üzerine 100TL indirim onu da inceleyebilirsiniz.
 
Kabasakaldan alırsanız sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum ama bunun yerine Paycell'den Steam indirim kampanyası var 500TL üzerine 100TL indirim onu da inceleyebilirsiniz.
Bu hala devam ediyor mu ya ? Ben kampanya bitti zannetmiştim. Bir ara payselde görmemiştim bu geri ödemeyi.
Hala kampanya varsa bu no rest wick oyunu 500 TL'den 400 e gelebilir.
 
Vallaha oyunu gamepass üzerinden oynadım benim tavsiyem almamanız olur. Daha tamamlanmamış, tamamlanmaya yakın bile olmayan bir oyun.
 
Sen neden bu kadar şüpheci yaklaşıyorsun kabasakala peki? Benim yaptığım yanlış bir şey mi var burada? Dediğin gibi 300-400 liraya satılan Ravenswatch oyununu 140 liraya sattıklarını gösterdim. Manor Lords da 700-1000 bandında satılırken kabasakalda 450 lira olduğunu söyledim. Açıkçası güzel fiyat verdikleri için tavsiye ediyorum. Ama hep de kabasakal demiyorum hep kabasakal da kullanmıyorum. Epic Games / Origin / Steam / Uplay gibi platformları kullanıyorum ve genelde neresi uygunsa oradan oyun alıyorum. Kinguin / Eneba / Gamivo / Driffle / Gamebillet / CDKeys / Gamebillet / eTail / Voidu / 2Game / dreamgame / kabasakal / GameSatış / İtemsatış / oyunfor / ByNoGame / dijipin hepsinde üyeliğim var hepsini de fırsat geldikçe kullanırım. Ayrıca varsa daha uygunu gösterin ben de alacağım Steam'den almaktansa böyle almayı daha çok tercih ediyorum. İşBank dolar kurunun 33, 84 hesaplandığı bir platformda 15*33, 84 TL vermek yerine 450 TL vermeyi daha mantıklı buluyorum. Yeni bir oyun çıkınca ya da çok istediğim bir oyun olunca her yere didik didik bakarım 5 lira ucuz ise alırım. Kaldı ki oyun 3m+ istek listesine eklenmiş. İnsanlar bu oyunu 2-3 senedir bekliyor. Ben görevimi yerine getirdim en uygun yerin fiyatını belli ettim. Kabasakalda zamanında ilan pazarından New World Gold / CS skin alıp satmışlığım da var aynısını bynoda İtemsatış'ta GameSatış'ta da yaptım. Ama her zaman da Steam'de kendime ileride oynarım diye kütüphane dizdim. Eklisin zaten bakabilirsin Steam'den oyunlarıma :D Bu kadar her şeyi kurcalayınca insan artık aktüel gibi oluyor indirim alarmı arıyor.

Aman Yarabbi. Drama çıktı. Jahrein'e haber salın agalarrrr

Arkadaşlar oyunu steamden aldım. Aynı gün çıkar çıkmaz. Nays 50 TL cashback veriyor zaten. Oyun çok güzel. YouTube da Turkish Player adlı kanalda öğreticileri izleyip oynarsanız eğer oyuna hakim bir şekilde oynayıp zevk alababilirsiniz. Oyun (Cities Skylines + Age of Empires ın karışımı ve daha detaylı hali). İleriye dönük zamanda çıkacak olan güncellemeler , DLC ve Atölye Eklentileri ile beraber gerçekten mükemmel bir oyun halini alacaktır.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı