Manor Lords Kısa Sürede 1 Milyon Satış Rakamını Geçti

Ali Güngör

Genel Yayın Yönetmeni
Yönetici
Katılım
22 Haziran 2011
Mesajlar
53.191
Çözümler
17
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
Manor Lords 1 milyon

Daha piyasaya sürülmeden Steam’de 3 milyondan fazla oyuncunun istek listesine eklenen Manor Lords, çıkışından sadece 1 gün sonra 1 milyon satış rakamını geçmeyi başardı. Oyunun yayıncısı Hooded Horse’un X hesabı üzerinden Manor Lords’un yalnızca 1 gün önce, 26 Nisan Cuma günü piyasaya sürülmesinden bu yana bir milyonun üzerinde sattığı açıklandı. Since yesterday's launch Manor Lords […]

Devamı: Manor Lords Kısa Sürede 1 Milyon Satış Rakamını Geçti
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...
 
Palworld neyse o. Hemen kalkıp cs go2 üzgün diye makaleler yazıyor sözde içerik üreticileri :)

Zaten oyun erken erişimde 3-5 saat oynasanız yapacak iş kalmıyor. Hal böyle iken cs go2 yi tahtından etti filan sözleri çok gereksiz çok saçma.

Edit: cs go 2 oyuncusu değilim.
 
Palworld neyse o. Hemen kalkıp CS:GO2 üzgün diye makaleler yazıyor sözde içerik üreticileri :)

Zaten oyun erken erişimde 3-5 saat oynasanız yapacak iş kalmıyor. Hal böyle iken CS:GO2'yi tahtından etti filan sözleri çok gereksiz çok saçma.

Edit: CS:GO 2 oyuncusu değilim.

Manor lords güzel oyun hakkını vermek lazım, ilerleyen zamanlarda güncellemelerle daha iyi yerlere gelecektir ama dediğiniz gibi CS'yi tahtından etmeyi bırak yanından geçemez 🙂. Valheim, Palworld, The Finals gibi hype aldı yakında söner, bir heyecanla alıp oynayanlar bırakınca yalnızca türü gerçekten seven, oyunun kendi kitlesi yola devam eder.
 

Geri
Yukarı