Hocam competitive bir espor oyuncusu olarak bakıyorum ekran kartlarının farkına ve 4060 Ti en düşük ayarlarda daha iyi %1 ve akıcılık, stabilite performansı sunuyor, hiçbir zaman bir oyunu en yüksek ayarlarda oynamadım ve arkadaş oynarsa dahi karar tamamen ona ait fakat alacak olduğu sistemde ki kasanın hava sirkülasyonu gerçekten kötü bir kasa ısıdan yana sıkıntı yaşayabilir, ha ileride 1 modül daha koyup çift modül yapma konusunda ise DDR5 çift modül yapacak olsam asla bu RAM'i tercih etmezdim bence biraz gereksiz masraf olur satıp az daha koyup kaliteli ve güzelce overclock edilebilir bir RAM tercih ederdim ya da yurt dışından zaten güzel değerlere sahip Türkiye'de satılmayan RAM tercih ederdim. Benim de yazımda belirtmiş olduğum gibi 3 bin liraya böyle bir yükseltme yapılabilir ama şahsen 3 bin liraya çok kaliteli mouse pad mouse, klavye almak hatta belki masa iyi değilse masa almak bana daha mantıklı geliyor. Ben fikrimi belirtirim konu sahibi arkadaşta artılarını eksilerini not alıp kendine göre mantıklı olan neyse onu tercih eder

iyi sosyaller.