Mantis-4060 Ti sistem alınır mı?

26k çıkabiliiyorsanız üstteki sistemi, 29k çıkabiliyorsanız bunu alın.

29k çıkabiliyorsanız gidip de bu sistemi almayın lütfen yukarıdaki 26lığı alın 3 bin lirayada kaliteli ekipman dizin çünkü değmez, tek modül RAM eksisi, Zotac marka eksisi ve 4060 Ti ile 4070 arasında gözle görülür bir fark olmaması.

29k çıkabiliyorsanız gidip de bu sistemi almayın lütfen yukarıdaki 26lığı alın 3 bin lirayada kaliteli ekipman dizin çünkü değmez, tek modül RAM eksisi, Zotac marka eksisi ve 4060 Ti ile 4070 arasında gözle görülür bir fark olmaması.
DDR5 ve 4070 bir sistem 29K'ya veriliyor. İllaki eksikleri olacaktır. Aynı RAM'den daha sonra bir tane daha alınarak tamamlanabilir.

Ayrıca 4070 ile 4060 Ti arasında bayağı bir fark var.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

4070 4060 Ti arasında bayağı fark var ve tek modül olması iyi ileride bir 16 daha takıp 32 GB RAM yapılabilir sistemin tek sorunu kasası özelleştirmede yok o kötü.

DDR5 ve 4070 bir sistem 29K'ya veriliyor. İllaki eksikleri olacaktır. Aynı RAM'den daha sonra bir tane daha alınarak tamamlanabilir.

Ayrıca 4070 ile 4060 Ti arasında bayağı bir fark var.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam competitive bir espor oyuncusu olarak bakıyorum ekran kartlarının farkına ve 4060 Ti en düşük ayarlarda daha iyi %1 ve akıcılık, stabilite performansı sunuyor, hiçbir zaman bir oyunu en yüksek ayarlarda oynamadım ve arkadaş oynarsa dahi karar tamamen ona ait fakat alacak olduğu sistemde ki kasanın hava sirkülasyonu gerçekten kötü bir kasa ısıdan yana sıkıntı yaşayabilir, ha ileride 1 modül daha koyup çift modül yapma konusunda ise DDR5 çift modül yapacak olsam asla bu RAM'i tercih etmezdim bence biraz gereksiz masraf olur satıp az daha koyup kaliteli ve güzelce overclock edilebilir bir RAM tercih ederdim ya da yurt dışından zaten güzel değerlere sahip Türkiye'de satılmayan RAM tercih ederdim. Benim de yazımda belirtmiş olduğum gibi 3 bin liraya böyle bir yükseltme yapılabilir ama şahsen 3 bin liraya çok kaliteli mouse pad mouse, klavye almak hatta belki masa iyi değilse masa almak bana daha mantıklı geliyor. Ben fikrimi belirtirim konu sahibi arkadaşta artılarını eksilerini not alıp kendine göre mantıklı olan neyse onu tercih eder :) ve attığınız videoda ki iki kartta overclock edilmiş versiyonu yani OC edilmemiş versiyonuyla aynı %1 Low'lara sahip olamaz. İyi Sosyaller. (benim için en büyük eksisi ekran kartının Zotac olması bu arada Zotac ile büyük sıkıntı yaşadım ve yaşayan başkaları da var garantiye yolladığınızda eğer ısı testinde sorun yoksa sıkıntı yok diye geri yolluyorlar ve elinize patlıyor böyle güvenilmez rezil bir marka.)

Hocam competitive bir espor oyuncusu olarak bakıyorum ekran kartlarının farkına ve 4060 Ti en düşük ayarlarda daha iyi %1 ve akıcılık, stabilite performansı sunuyor, hiçbir zaman bir oyunu en yüksek ayarlarda oynamadım ve arkadaş oynarsa dahi karar tamamen ona ait fakat alacak olduğu sistemde ki kasanın hava sirkülasyonu gerçekten kötü bir kasa ısıdan yana sıkıntı yaşayabilir, ha ileride 1 modül daha koyup çift modül yapma konusunda ise DDR5 çift modül yapacak olsam asla bu RAM'i tercih etmezdim bence biraz gereksiz masraf olur satıp az daha koyup kaliteli ve güzelce overclock edilebilir bir RAM tercih ederdim ya da yurt dışından zaten güzel değerlere sahip Türkiye'de satılmayan RAM tercih ederdim. Benim de yazımda belirtmiş olduğum gibi 3 bin liraya böyle bir yükseltme yapılabilir ama şahsen 3 bin liraya çok kaliteli mouse pad mouse, klavye almak hatta belki masa iyi değilse masa almak bana daha mantıklı geliyor. Ben fikrimi belirtirim konu sahibi arkadaşta artılarını eksilerini not alıp kendine göre mantıklı olan neyse onu tercih eder :) iyi sosyaller.
Dediğiniz gibi kişinin ihtiyaç ve tercihlerine göre değişir. Ben Valorant, CS2, LoL gibi espor oyunlarına pek ilgi duymadığım için daha çok grafik yükü bindirecek oyunlara göre değerlendirdim.

Dediğiniz gibi kişinin ihtiyaç ve tercihlerine göre değişir. Ben Valorant, CS2, LoL gibi espor oyunlarına pek ilgi duymadığım için daha çok grafik yükü bindirecek oyunlara göre değerlendirdim.

Olay tamamen grafik yükünden ibaret değil PUBG misal 14 bin saatim var ve işlemci odaklı bir oyun fakat RAM de bir o kadar önem teşkil ediyor ve optimizasyon sıkıntıları olan bir oyun. Yani bu tartışılacak bir konu değil amacım zaten tartışmada değil konu sahibi sadece sistem alınır mı diye sormuş keşke biraz daha detay ekleseydi ne için nasıl kullanacağı neye önem verdiği hakkında falan daha iyi olabilirdi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı