RTX 4060 sistem alınır mı?

NVIDIA fanboy değilim ama ekran kartını kullanan çoğu kişi sıkıntı ile karşılaşmış iade eden çok kişi gördüm maalesef 4060'dan vazgeçmek gibi bir niyetim yok.

Bu fiyatlara ancak AM4 toplanıyor hocam maalesef.
Bütçen çıkmıyorsa i3'lü sistemi öneririm. İlerde yetmezse zaten i5 1440 ile değişirsin.

Bu fiyata DDR5 sistem bulunmuyor. Sizce alınır mı? Alınmaz derseniz sistem önerilerinizi de bekliyorum.

Hocam şöyle bir sistem dizdim size. Bütün ürünler sıfır sadece ekran kartını 2. elden alıyorsunuz sizin fiyata denk geliyor. Tabii sizin bileceğiniz bir şey yinede.

Son düzenleme:
Bütçen çıkmıyorsa i3'lü sistemi öneririm. İleride yetmezse zaten i5 1440 ile değişirsin.

Hocam şöyle bir sistem dizdim size. Bütün ürünler sıfır sadece ekran kartını 2. elden alıyorsunuz sizin fiyata denk geliyor. Tabii sizin bileceğiniz bir şey yine de.

Hocam çabanız için çok teşekkür ederim ama taksitli almam gerektiği için hazır sistemlere yöneldim. Ayrıca ekran kartlarında ikinci elde pek güvenemiyorum pederide ikna edemem muhtemelen.

Kankam oynadığın oyuna bağlı. Valorant, CS tarzı oynayacaksansa R5 5600 daha performanslı çekirdek ve önbellek avantajıyla. Fakat hikayeli oyunlar oynuyor isen R5 5600 ile i3 14100FIN farkı yok gibi.

Edit yoğunluklu videolarda yapmak istediğimden (YT de arkada görsel oynayıp konu anlatılan tarzda) onlar için DDR5 mi daha etkili yoksa çekirdek sayısı mı? Ben hikayeli oyun oynamak istiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı