Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim beni çok mutlu ettiniz. SSD 1TB yapamadım çünkü son parama kadar gitti bu sisteme elimdeki 1TB HDD ile idare edeceğim artık ileri zamanda arttırırım teşekkür ederim dostlar. Sağlıkla kalın!
MANTIS-6700XT oyuncu bilgisayarı ASUS Radeon RX 6700 XT 12 GB ekran kartı ve AMD Ryzen 5 5600 işlemci ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.
Aynı sistemi aldım ve kullanıyorum. SSD 1TB olarak aldım tek fark bu. Memnunum. F/P ürünü olarak görüp aldım. Parça kalitesi yüksek. Monitör olarakta Asus TUF modelini ekledim ondan da memnunum.
Aynı sistemi aldım ve kullanıyorum. SSD 1TB olarak aldım tek fark bu. Memnunum. F/P ürünü olarak görüp aldım. Parça kalitesi yüksek. Monitör olarak da ASUS TUF modelini ekledim ondan da memnunum.
Monitör de iyi merak etme. Ölü piksel çıkmadı korunaklı şekilde geldi. Zaten üst seviye bir ürün değil beklentiyi ve ihtiyacı fazlasıyla karşılıyor. Bütçe artarsa tabii daha iyileri örneğin aynısının IPS panel olanı var.
Monitör de iyi merak etme. Ölü piksel çıkmadı korunaklı şekilde geldi. Zaten üst seviye bir ürün değil beklentiyi ve ihtiyacı fazlasıyla karşılıyor. Bütçe artarsa tabii daha iyileri örneğin aynısının IPS panel olanı var.