MANTIS-6700XT nasıl?

Hayırlı olsun, güzel sistem.

Almışsınız zaten :) şakası bi' tarafa hayırlı olsun. Parçalar güzel duruyor. Vento da yanlış bilmiyorsam FSP'nin alt dalı.

Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanman dileğiyle. Pişman edecek bir sistem değil gayet iyi bir sistem.

Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanman dileğiyle. Pişman edecek bir sistem değil gayet iyi bir sistem.

O fiyata alınacak en iyi sistem. SSD'yi 1 TB Adata Legend yapsaydınız daha iyi olurdu.

Hayırlı olsun. Güzel bilgisayardır içindeki bileşenler kalitelidir.

Güzel sistem. SSD'yi 1TB yapmışsınızdır umarım. Ben olsam kasa olarak XPG seçerdim fakat Vento'nun da soğutması çok iyi.

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim beni çok mutlu ettiniz. SSD 1TB yapamadım çünkü son parama kadar gitti bu sisteme elimdeki 1TB HDD ile idare edeceğim artık ileri zamanda arttırırım teşekkür ederim dostlar. Sağlıkla kalın!

Mantis 6700XT aldım, hiç konu açmadan da. Sizce nasıl sistem?

Aynı sistemi aldım ve kullanıyorum. SSD 1TB olarak aldım tek fark bu. Memnunum. F/P ürünü olarak görüp aldım. Parça kalitesi yüksek. Monitör olarakta Asus TUF modelini ekledim ondan da memnunum.

Aynı sistemi aldım ve kullanıyorum. SSD 1TB olarak aldım tek fark bu. Memnunum. F/P ürünü olarak görüp aldım. Parça kalitesi yüksek. Monitör olarak da ASUS TUF modelini ekledim ondan da memnunum.

Bende aynı modeli ekledim hocam monitör olarak diğer sitelere oranla ucuz gördüm biraz ve bütçem ona yetti inşallah monitör de iyidir.

Bende aynı modeli ekledim hocam monitör olarak diğer sitelere oranla ucuz gördüm biraz ve bütçem ona yetti inşallah monitör de iyidir.
Monitör de iyi merak etme. Ölü piksel çıkmadı korunaklı şekilde geldi. Zaten üst seviye bir ürün değil beklentiyi ve ihtiyacı fazlasıyla karşılıyor. Bütçe artarsa tabii daha iyileri örneğin aynısının IPS panel olanı var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı