Mito_26 Kilopat Katılım 14 Temmuz 2019 Mesajlar 352 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Eskişehir 8 Mart 2023 #11 ozzi58 dedi: Gaming gen tr iade aldimi acaba ? Genişletmek için tıkla... İade etmek istemedim, değişim talep ettim ancak mail yollamışlar değişim şartlanın ne olduğunu söyleyen bende dönüş yapmadım ısrar etmedim.
ozzi58 dedi: Gaming gen tr iade aldimi acaba ? Genişletmek için tıkla... İade etmek istemedim, değişim talep ettim ancak mail yollamışlar değişim şartlanın ne olduğunu söyleyen bende dönüş yapmadım ısrar etmedim.
ozzi58 Zeptopat Katılım 27 Şubat 2023 Mesajlar 26 8 Mart 2023 #12 Mito_26 dedi: İade etmek istemedim, değişim talep ettim ancak mail yollamışlar değişim şartlanın ne olduğunu söyleyen bende dönüş yapmadım ısrar etmedim. Genişletmek için tıkla... Bende sistem siparis ettim ama tedirgin oldum simdi.
Mito_26 dedi: İade etmek istemedim, değişim talep ettim ancak mail yollamışlar değişim şartlanın ne olduğunu söyleyen bende dönüş yapmadım ısrar etmedim. Genişletmek için tıkla... Bende sistem siparis ettim ama tedirgin oldum simdi.
CS Relboron Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2019 Mesajlar 10.144 Makaleler 2 Çözümler 81 Yer İzmir 8 Mart 2023 #13 ozzi58 dedi: Bende sistem siparis ettim ama tedirgin oldum simdi. Genişletmek için tıkla... Tedirgin olacak birşey yok hocam, bu her sitede başınıza gelebilecek bir olay. Arkadaşın şanssızlığı, önemli olan böyle durumlarda değişim yapmaları veya iade kabul etmeleri ki arkadaşın değişim talebi yapıldı diye biliyorum.
ozzi58 dedi: Bende sistem siparis ettim ama tedirgin oldum simdi. Genişletmek için tıkla... Tedirgin olacak birşey yok hocam, bu her sitede başınıza gelebilecek bir olay. Arkadaşın şanssızlığı, önemli olan böyle durumlarda değişim yapmaları veya iade kabul etmeleri ki arkadaşın değişim talebi yapıldı diye biliyorum.
Mito_26 Kilopat Katılım 14 Temmuz 2019 Mesajlar 352 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Eskişehir 8 Mart 2023 #14 ozzi58 dedi: Gaming gen tr iade aldimi acaba ? Genişletmek için tıkla... Gaming.gen ürünü tutanak tutup ASUS servise yollamış, Asus servisinden değişim istemişler yarın yada en geç cuma yeni ürün tarafıma yollanacak dendi.
ozzi58 dedi: Gaming gen tr iade aldimi acaba ? Genişletmek için tıkla... Gaming.gen ürünü tutanak tutup ASUS servise yollamış, Asus servisinden değişim istemişler yarın yada en geç cuma yeni ürün tarafıma yollanacak dendi.