İade etmek istemedim, değişim talep ettim ancak mail yollamışlar değişim şartlanın ne olduğunu söyleyen bende dönüş yapmadım ısrar etmedim.Gaming gen tr iade aldimi acaba ?
İade etmek istemedim, değişim talep ettim ancak mail yollamışlar değişim şartlanın ne olduğunu söyleyen bende dönüş yapmadım ısrar etmedim.Gaming gen tr iade aldimi acaba ?
İade etmek istemedim, değişim talep ettim ancak mail yollamışlar değişim şartlanın ne olduğunu söyleyen bende dönüş yapmadım ısrar etmedim.
Tedirgin olacak birşey yok hocam, bu her sitede başınıza gelebilecek bir olay. Arkadaşın şanssızlığı, önemli olan böyle durumlarda değişim yapmaları veya iade kabul etmeleri ki arkadaşın değişim talebi yapıldı diye biliyorum.Bende sistem siparis ettim ama tedirgin oldum simdi.
Gaming.gen ürünü tutanak tutup ASUS servise yollamış, Asus servisinden değişim istemişler yarın yada en geç cuma yeni ürün tarafıma yollanacak dendi.Gaming gen tr iade aldimi acaba ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.