Başlıkta 3060/ti yazınca ben onu 3060ti sanmıştım hocamEvet 3060, 6700XT'den daha güçsüz.
Denk olsun derseniz 3060Ti seçmeniz gerekiyor ama fiyatı artıyor. 3060'lı hâli alınmaz yani. 6700XT daha iyi.

Başlıkta 3060/ti yazınca ben onu 3060ti sanmıştım hocamEvet 3060, 6700XT'den daha güçsüz.
Denk olsun derseniz 3060Ti seçmeniz gerekiyor ama fiyatı artıyor. 3060'lı hâli alınmaz yani. 6700XT daha iyi.
O konuda problem yaşamazsınız ben yaşamadım.Onur hoca aşağı yukarı cevap verdi sayılır ama güvenle alınabilecek ve garanti süresi içerisinde bir sıkıntı yaşanırsa adam gibi yardımcı olabilecek bir firma mıdır o zaman o konuda bilgi sahibi misiniz?
Ben DELL olanı kullanıyorum renk kalitesi vesaire iyi tavsiye ederim.Cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Mantısta karar kıldım. Ekran için forumu araştırmıştım en çok bu ekranlar önerilmiş. Bu iyidir dediğiniz ya da bunların yerine önerebileceğiniz var mı? Bunda da bütçem max dell fiyatında.
![]()
Dell G2422HS 23.8 inç 165Hz 1ms Gaming Monitör
Görüntü bozulmasını yok eden ve 1ms tepkime süresine sahip bir şekilde oynunuzu oynayın.www.gaming.gen.tr
![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
![]()
Lenovo G24-20 23.8 0.5ms 144 Hz Hdmı+display Ips Wled Gaming Monitör 66cfgac1tk
Lenovo G24-20 23.8 0.5ms 144 Hz Hdmı+display Ips Wled Gaming Monitör 66cfgac1tk / özellikleri ve özel fiyatıyla Webdenal'da. Şimdi Satın Alın!www.webdenal.com
FPS ağırlıklı oynuyorsanız Lenovo daha iyi olur diye düşünüyorum ama daha çok hikayeli vs. oynuyorsanız Dell veya LG alabilirsiniz.Cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Mantısta karar kıldım. Ekran için forumu araştırmıştım en çok bu ekranlar önerilmiş. Bu iyidir dediğiniz ya da bunların yerine önerebileceğiniz var mı? Bunda da bütçem max dell fiyatında.
![]()
Dell G2422HS 23.8 inç 165Hz 1ms Gaming Monitör
Görüntü bozulmasını yok eden ve 1ms tepkime süresine sahip bir şekilde oynunuzu oynayın.www.gaming.gen.tr
![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
![]()
Lenovo G24-20 23.8 0.5ms 144 Hz Hdmı+display Ips Wled Gaming Monitör 66cfgac1tk
Lenovo G24-20 23.8 0.5ms 144 Hz Hdmı+display Ips Wled Gaming Monitör 66cfgac1tk / özellikleri ve özel fiyatıyla Webdenal'da. Şimdi Satın Alın!www.webdenal.com
Ben Dell olanı kullanıyorum renk kalitesi vesaire iyi tavsiye ederim.
Hayır yapmaz.Mantıs-XT 1080p de darboğaz yapar mı?
Hocam dell diğerlerine göre daha kaliteli duruyor ama aradaki 700-800 farka değer mi acaba?Hayır yapmaz.
Değer DELL piyasanın sefiridir. Ben kendimde kullandığım için onu önerdim yoksa Lenovo markayıda alabilirsin 3599 olan oda üzmez.Hocam dell diğerlerine göre daha kaliteli duruyor ama aradaki 700-800 farka değer mi acaba?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.