MANTIS-6800 alınır mı?

BlackVcard

Kilopat
Merhaba, bu sistem satın alınır mı? Yayıncılık için arkadaşım satın almayı düşünüyor ve sizlerin düşünceleri neler ayrıca hava soğutma ve sıvı soğutma içinde yorum yapabilir misiniz? İkisini de araştırdım fakat bu konuda bilgim olmadığı için bir yorum yapamıyorum. Kendisi bilgisayarı satın aldıktan sonra bilgisayarcıya götürüp uğraşmak istemiyor, eğer ki tercih seçmek zorunda kalsaydınız hangi modelini tercih ederdiniz bunu da yazarsanız çok harika olur şimdiden teşekkürler.

Sistem linki: MANTIS-6800 / AMD Ryzen 5 5600 / ASUS Radeon TUF RX 6800 GAMING OC 16GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben perşembe günü akşamı sipariş geçtim, fakat Gaming genin kargo yönünde yavaş olduğunu söylemek isterim, 3 iş gününde kargo diye belirtmişler fakat siparişim hala hazırlanıyor aşamasında. Bugün de verilmez artık, yarın zaten pazar. Pazartesiye kaldı. Yoğunluk olduğuna eminim ama o zaman ürünü satarken 3 gün diye süre vermemek gerekir. Canlı destek yok, iletişim kısmından siparişle ilgili mesaj atabiliyorsunuz ama teknik ve satış bölümü hep çevrimdışı gözüküyor. Mesaja da cevap yok. Telefon ile aradım bekleyen 22inci kişisiniz dedi, nasılsa kargolarlar diye beklemedim. Bakalım artık. Daha önce alışveriş yaptım, aldığım ürünler bakımından bir sıkıntı yok fakat bu kargolama ve iletişim olayı sıkıntı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı