MANTIS-6800 sistem alınır mı?

Hocam peki çeşitli ayarlarla bu darboğazı önleyemez miyiz? FPS değerlerim cidden düşük geliyor. 2K monitörlerin fiyatları da malum 5 bin tl ye bile bulunmuyor.
Hocam oyunlarda tüm grafik ayarlarını fullemek dışında bu durumu çözmek zor. AMD VSR ile 2K yapmayı da deneyebilirsin. 2K render alıp sana 2K sunuyor ama monitörle yine 1080p görüyosun yine de darboğazı engelliyor.

Hocam peki çeşitli ayarlarla bu darboğazı önleyemez miyiz? FPS değerlerim cidden düşük geliyor. 2K monitörlerin fiyatları da malum 5 bin TL'ye bile bulunmuyor.

O kadar FPS düşmez darboğazdan Valorant'ta en az 300 verir normalde o sistem sisteminde sürücülere Vs. bir sorun vardır yeni konu açın lütfen.

O kadar FPS düşmez darboğazdan Valorant'ta en az 300 verir normalde o sistem sisteminde sürücülere Vs. bir sorun vardır yeni konu açın lütfen.
Açtım zaten hocam onlar da 2K Monitör VSR falan dediler, sürücü ile ilgili bir şey diyen olmadı, sürücüler derken nasıl yani yardımcı olabilir misiniz acaba şimdi bu konuya da gereksiz mesaj yazmak istemiyorum ama cidden yardım lazım

Şu an durum nasıl acaba bende almayı düşünüyorum genelde Online oyunlar oynuyorum BF CS:GO gibi 1080p de anlık takılmalar yaşamam degil mi?
Şuan harika, takılma vb. yaşayacağını düşünmüyorum. Bence CS:GO da kesin yaşamazsın ama BF oynamadım bilemiyorum, ama bence onda da bir sorun olmaz.

FPS değerlerine bakınca performans olarak RTX 3070'i 9-10 FPS farkla geçiyor. Fiyatı da 18.000₺. Sizce alınır mı? Çünkü Gaming Gen'de RTX 3070 sistemler 23.000₺'yi geçiyor. Ürün bu.

Stok yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı