Mantis RX 6700XT R5 5600 Sistem Nasıldır?

Hocam öneriler iyi hoş da 27" olması taraftarıyım ayrıca bu monitörü denediniz mi birden bu kadar ters çıktınız ama hani şundan dolayı bundan dolayı diye bir açıklamanız var mı tamamen meraktan soruyorum yargılamak gibi değil de.

Doğrudur ben kullanmadım ve duymadım daha önce.

Hiç duymadım ve kullanmadım şahsım adına güven vermediğini söyledim o yüzden de bilgili arkadaşların yorum yapması daha doğru olur dedim zaten.
Corsair, Cooler Master gibi markalar PSU'ları kendileri üretmiyorlar. Üst modellerde Seasonic, Flextronics, CWT alt modellerde yine CWT gibi firmalara üretim yaptırıyorlar. FSP ise hem kendi PSU'larını kendi üretiyor hemde Evga, BeQuiet!, gibi firmalara da PSU üretiyor. Güvenilir ve sağlam bir markadır.

Soğutucu olarak bunu kullanıyorum forumda da çok tavsiye edilen bir soğutucu şiddetle öneririm bu arada işlemcinin ısınması konusunda sözümün arkasındayım stok fan ile bayağı ısınıyor yazın daha da çok ısınır.

Marka güven vermiyor, malzeme kalitesi kötü. 27 inc monitör alıyorsanız en az 2k olmalı, 1080p de pikselleşmeler yaşarsınız.

Doğrudur bu güzel bilgi için teşekkür ederim PSU konusunda pek bilgi sahibi değilim bilindik markaları tercih ederim hep o yüzden.

Güvenli değil. Daha güzel markalar varken o kadar para verilmez. 24 ideal bence.

FPS odaklı oyunlar mı oynuyorsunuz yoksa Single odaklı mı ona göre monitör tercihi yapılması daha doğru.

İade talebi oluşturdum

FPS odaklı oyunlar mı oynuyorsunuz yoksa Single odaklı mı ona göre monitör tercihi yapılması daha doğru.
Benim biraz karışık FPS de oynarım hikaye tabanlıda oynarım canım sıkılır açar film izlerim PC olmadan gece uyuyamam açarım bi film veya video izleyerek uyurum ondan biraz karışık bi durumdayım

Aynı kartı ben de kullanıyorum da hikaye odaklı oyunlar oynayıp film dizi izleyecekseniz Hz yerine çözünürlüğe önem vermenizi tavsiye ederim kartın 2K deneyimi Custom ayarlar da oldukça tatmin edici. Son karar sizin tabii.

Var mı? Hocam önerebileceğiniz 4 4.5 k ayarı bir monitör şuan arkadaşın attığı Dell e yakınım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…