Mantis RX 6700XT R5 5600 Sistem Nasıldır?

Hayırlı olsun, güzel seçim. Monitör olmamış, seçtiğiniz monitör Odyssey G3'ten bile daha kötü. Bir an önce o monitörden kurtulup size önerim olan LG UltraGear 24GL600F-B veya her ne kadar coil whine sorunları olsa da Lenovo G24-20 alın.

Acer Nitro VG271SBMiipx monitör.
Aslında bununla Rampage arasında kaldım. Sonra fazlada araştırmadan Rampage aldım.
Acer olanı daha iyiydi.

Arkadaşlar mantis 6700 XT sistemi biraz değiştirip 15.765 TL'ye aldım.

İŞLEMCİ:
AMD Ryzen 5 5600 3.5GHz 32MB Önbellek 6 Çekirdek AM4 7nm İşlemci × 1
ANAKART:
ASUS PRIME B450M-K II AMD AM4 4400MHz (OC) DDR4 VGA DVI-D HDMI M.2 mATX Anakart × 1
EKRAN KARTI:
ASUS Radeon RX 6700 XT DUAL 12GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı × 1
RAM:
ADATA XPG Spectrix D41 TUF RGB 8GB (1x8GB) DDR4 3200 MHz CL16 Ram × 2
SSD:
Kingston NV2 1TB NVMe PCIE 4.0 Okuma 3500MB-Yazma 2100MB M.2 SSD (SNV2S/1000G) × 1
KASA:
VENTO VG15FE RGB ATX Gaming Kasa × 1
GÜÇ KAYNAĞI:
FSP Hyper Pro 700W 80+ 120mm Fanlı PSU × 1

Monitör.

Rampage en 420 Black eagle 27" 165 Hz Full HD IPS LED.

RAM'i stok bittiği için 3600 MHz ile değiştirmedim sizce çok fark olur mu?

Aldıktan sonra araştırdım SSD de kapasiteyi kullandıkça hız ciddi anlamda düşüyor dediler kullanan ve böyle bir sorunla karşılaşan var mı?

Sistemde stok fan var kule tipi bir soğutucu ile değiştirmem gerekir mi?

Gerekirse ucuz yollu bir kule tipi fan önerebilir misiniz?

Monitörü IPS panel olduğu için aldım 27" tercihimin nedeni film açıp yatağımda izlemeyi sevdiğim için.

Kasa hala hazırlanıyor aşamasında 4 Mart'ta sipariş verdim daha önce bu siteden alışverişim olmadı normal mi veya ne zaman çıkar daha önce alışveriş yapan biri süreç hakkında bilgi verirse sevinirim.

Aynı sistemi alıp kullanan varsa artıları eksileri bilgi verebilir mi?

Kasada LED tuşu bulunuyormuş ama tuş çalışmıyor deniliyor bilgisi olan var mı?

PSU olarak Toughpower GF1 öneririm kendim kullanıyorum muazzam bir PSU ileride değiştirebilirsiniz. Monitör olarak Rampage değil de eğer 1080p alacaksanız LG yönelebilirsiniz. Kule tipi olarak DeepCool AK400 önerimdir. Zira stock soğutucuda sizi götürür değiştirene kadar. Şimdiden hayırlı olsun.

Hayırlı olsun, incelemiştim kasayı güzel kombin. ilerde ddr5 e geçiceksen eğer mecbur anakart ve işlemciyi değiştiren zaten. Kafanı karıştırma hiç. Şu dönemde fiyat performans alınabilecek en iyi sistemlerden biri.

İŞLEMCİ:
ANAKART:
ASUS PRIME B450M-K II AMD AM4 4400MHz (OC) DDR4 VGA DVI-D HDMI M.2 mATX Anakart × 1
EKRAN KARTI:
RAM:
SSD:
Kingston NV2 1TB NVMe PCIE 4.0 Okuma 3500MB-Yazma 2100MB M.2 SSD (SNV2S/1000G) × 1
KASA:
GÜÇ KAYNAĞI:

Monitör.

Aldıktan sonra araştırdım SSD de kapasiteyi kullandıkça hız ciddi anlamda düşüyor dediler kullanan ve böyle bir sorunla karşılaşan var mı?

Monitörü IPS panel olduğu için aldım 27" tercihimin nedeni film açıp yatağımda izlemeyi sevdiğim için.

Kasa hala hazırlanıyor aşamasında 4 Mart'ta sipariş verdim daha önce bu siteden alışverişim olmadı normal mi veya ne zaman çıkar daha önce alışveriş yapan biri süreç hakkında bilgi verirse sevinirim.

Hocam aynı sistemi bende sipariş ettim 1 hafta içinde eline ulaştı. Ben Anakartı 550 M-K yapmıştım, Ram Adata 3600Mhz, SSD yi ise 1TB Kingston seçtim. Kule tipi olarak linktekini öneririm ID-COOLİNG Id-coolıng Se-224-xt Beyaz 4pin Pwm 120mm Kule Tipi Intel/amd Işlemci Soğutucu Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL ( kendimde kullanıyorum ) monitör olarak keşke bunu almak yerine siteye sorsaydız :/ neyse uzun lafın kısası sistem son derece güzel şuan için ben şahsen bir sıkıntı yaşamadım içiniz rahat olsun. Not: paketlemesi çok güzel yapılmıştı pek sorun olucağını sanmıyorum ancak kargoyu almadan inceleyip bir ezik varsa tutanak tutturunuz ve kargoyu almayınız. Kargo şirketi zararı karşılamak zorundadır.

Normal. 2 3 güne kargoya verilir. Hayırlı olsun.
1 hafta da geldi bana

İŞLEMCİ:
ANAKART:
EKRAN KARTI:
RAM:
SSD:
KASA:
GÜÇ KAYNAĞI:

Monitör.

Gayet iyi aynı sistem bende de var hiçbir sıkıntı yok güzel bi 240 hz monitör taktım

Ben duz rx6700 ayni sistemle 700w lik cougar marka psu calistiramadim bi guc aliyr bi guc almiyor ssd yi arasira calsitirmadi bu tarz sorunlar yasadim sizde nasil fps 700w calisiyor hayret corsair 850w psu aldim sonra duzeldi sikintilar

Ben duz rx6700 ayni sistemle 700w lik cougar marka psu calistiramadim bi guc aliyr bi guc almiyor ssd yi arasira calsitirmadi bu tarz sorunlar yasadim sizde nasil fps 700w calisiyor hayret corsair 850w psu aldim sonra duzeldi sikintilar
Size gelen PSU sorunluymuş, o sisteme kaliteli bir 500W yetmeli.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı